20.9.2009

Youth Group

Hey! Tulin klo 11 maissa aamulla tuolta kirkolta, missä oli nuorisolle järjestetty yöjuttu. Oh Gosh oli kivaa <3
La-iltana kun mentiin kirkolle (minä ja Drew + 15 muuta nuorta ja ohjaajat), suunilleen vaan syötiin siel pizzaa ja lähettiin kolmella ohjaajan autolla keilaamaan! Ihan hauskaa, olin surkea :D Esim. mun aloitus oli mahtava: Eka meiän ryhmästä kaikki vieritti suunillee täydellisesti, no ainakin sai keilan vierimää oikeesee suuntaan. Sitte tulin minä ja heilautin keilakättä ja heitin pallon vahingos taaksepäin kavereihini :D oli kyl priceless olo.

Keilaamasta mentiin leffaa kattomaan, nimeltä "9". Joo, pelkkä ysi. Ne leffan alkumainokset ja trailerit kesti puol tuntia, kirjaimellisesti!! Iha järjetöntä. Sitte ehittiin kattoa itse leffaa ehkä 3 minuuttia, ja yhtäkkiä valkokangas pimenee ja alkaa kuulua "tuut tuut tuut...." Palohälytin! Kaiuttimen mies neuvoi kaikkia lähtee ulos teatterista. Vähän myöhemmin saatiin mennä teatterin aulaan, ja saatiin kuulla että tänä iltana ei enää pyöri leffoja siellä, pitää varmistaa ettei oo vaaraa yms... Ei vattu :'( Se vaikutti kiinnostavalt leffalta...
Ainii ja yks vartija sanoi et luultavasti joku pilaillakseen paino hälytintä, mut silti turvatoimien takia ei enää katsojia sisälle. RRÄYH mikä ihmisiä vaivaa et pitää kaikkee rämplätä.

No mentiin sitte Woffle Houseen syömään. Jep, "Vohvelitalo", eli paikka mikä on erikoistunu vohvelien tekoon. Saa suklaavohveleita, kermavaahto, hillo, siirappi, kinuski, juusto... Ihan kaikkia (: Namm.. Sit viel hauska juttuseura siihen nii jeah!

Sen jälkee takas kirkolle, missä vietettii yö. Tai se on oikeestaa yhdistetty kirkko + Heinlahti :D vaik ei se oikeestaa mikää leirikeskus oo, mut kyl siel tilaa on nukkua, pelata ja leikkii kaikkee (: Siel tosiaan pelattii pingistä, biljardii, leikittii, juteltii, katottiin leffaa, koko yö... ei oikeestaa nukuttu yhtää paitsi joskus puol kuuden aikaa aamulla käytii nukkumaa (herätys 7.00am.)

Ja kun kirkon nuorisojoukossa ollaan, nii kylhän sunnuntain jumalanpalvelus kuului ohjelmaan. Ei siin mitää, mutku kokoajan piti tökkiä vieres nukkuvaa Noahia hereille. Se valvo koko yön, mut se on vast 13, joten ei se meinannu pysyy pystys millään (: Heh...

Joo, oli tosi hauskaa^^ Ja tää nuorisojoukko ohjaajineen järjestää usein tälläsii iltoja tai että mennää johonki paikkaan tekeen jotain kivaa :D Joten taidan nähä tota joukkoa useamminkin.

Ei mua nyt paljoo väsytä. Neljän aikaa naapuruston juhlat tuos lähellä, jeei ^^
Joo, aattelette kuinka tääl on kokoajan tapahtumia ja juhlia yms.. Nojoo, totta se onkin. Varmaa vähintää 2 x viikossa on joku lounas tuttujen/kavereitten kanssa tai juhlia tai muuta. Huhhuh, mut ei se mitään, koska niis on aina tosi kivaa. (:

5 kommenttia:

 1. No huh huh!
  Ompa siul jännää meininkii ;DD
  Myökin mennää ny ens viikonloppuna heiskuu leireilee ku on eka isoskoulutus ;))
  Miss ya <33

  VastaaPoista
 2. Hihhihih ^^ mä varmaan onnistuisin heittää keilan suoraan ikkunasta läpi, tai muuten vaan hajottaisin jotain. Mmmmmmmmmmm...vohvelia :p nam, nam, nam. :D:D:D:D

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 3. ...Jos hikke onnistuu vetää sen ikkunasta läpi, niin mie en jaksa ees nostaa sitä palloa^^' tai sitten sillä paikalla on muuten hieno kohtalo monien kuolonuhrien takia kun joku saa sen pallon päähänsä. (taidan muuten olla minä itse, joka sen saisi päähänsä...)

  VastaaPoista
 4. Hikke: Oon käyny keilaa paris paikkaa Suomes ja arvaa mitä... Yhdessäkää paikas ei oo ollu ikkunoita XD. Liekö turvallisuussyistä keilahallit sijoitettu tyyliin maan alle.

  VastaaPoista
 5. Tuikku: Palloja on eri painoisia että varmasti kyllä jaksat nostaa ;DD

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: