14.9.2009

Small talk # 4

Rrräyr en koskaa ehi bussiin!! Liian aikasta mulle -.-' Varsinki maananta-aamuna.
Eli joo, aamulla myöhästyin bussista, noin 30 sekuntia.. Onneks mun kaveria, joka asuu naapurissa, oltii just viemäs kouluun niin sain niiltä kyydin, ei tarvinnu alkaa kävellen raahaa kitaraa kouluun. (:

Maanantaisin väsyttää ihan sairaasti, millää tunnil ei haukottelust tullu loppua.. Vast koulun jälkee piristyi ku alkoi tanssia. African dance, siitä tunnin päästä hiphoppiin :D seittemän jälkeen kotii suihkuun ja tekeen läksyt.. puol ysilt aaah dataamaan ^^

Tulipas lyhyt kuvaus täst päiväst vaik oli kaikkee tekemistä o.O
Nojaa. kerrotaa sit jotain turhempaa (hauskempaa :D).

Opettajien obsessiot. Joillain on tietty pakkomielle mitä ei saa tunnil tehä.
Español: Jos nuokut/nukut tunnilla, Señor Spee heittää sua pallolla päähän.
Beginning guitar: yksikää kitaran kieli ei saa laulaa jos ope "ottaa roolit" eli kattoo ketä on paikalla. Välillä mr. Volz kuulee omiaan ja huutaa "don't play the guitar!!!!" vaikka kaikki oli hiirenhiljaa.
Am. Literature: oppilaiden pitää istua pöydissään ENNEN kun kello ALKAA soida. Muuten.......mrs. Ricks pistää sut kirjottaan tietyn lauseen 5 kertaa. :D vanhanaikasta, mut en vitsaile. Oon joutunu iteki sen tekemään.
Interior Design: ms. Wood ei kestä jos joku ei istu omalla paikallaan. Hyvä et roskikselle pääsee heittään paperisilppuja pois!

Nojoo.. nukkumaa -->

5 kommenttia:

 1. hahha repesin tuolle Español -jutulle :--D hahah ~~

  VastaaPoista
 2. Voi elämä:D:D Ei ihan tollassii obsessioita oo meitin opettajilla xDD karmeeta... No, kukin tyylillään. Entäs entäs, mikäs se lause on :P

  Jammulis

  VastaaPoista
 3. Onkos Señor Speellä hyvä sihti vai viskaaks se nii kaua kunnes osuu?? xDD

  VastaaPoista
 4. Nauroin maha kippurassa noita juttuja lukiessa xD kukin tavallaan, kuinka monta palloa oot saanu päähäs? :D vai ootko yhtäkään? Kyllä sä tohon bussiaikatauluun viel totut ^^ ei huolta.

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 5. Señor Spee alkaa muistuttamaan etäisesti Pasia... On sulla hauska ope! Se sen kappale tuol Yuutuubis ol mahti.

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: