10.9.2009

Sal-mi-ak-ki-a

Oon nyt täl viikol pitäny salmiakkiaskia mukana koulussa. Aina ku oon muistanu, oon antanu maistiaisen uudelle uhrille. Melkein kaikki sylkäs sen pois ja yökkäili, jotkut ei uskaltanu ees maistaa nähdessään toisten reaktion. Ja mun juttukaveri Joseph sylkäs sen nopeesti bussin ikkunasta ulos toisen auton tuulilasiin :D "What, Finnish people can actually finish that box?!"
Ne ei usko kuinka useat suomalaiset ei vois elää ilman salmiakkia sen takia, että se on vaan niin hyvää (:
Mun kitaransoiton opettaja Mr. Volz tykkäs salmiakista!! Sano et sillä on tosi kiinnostava maku.

Paras oli kun yhel tunnil kaverit kysyi ennen maistamista "what is this made from?" sanoin vaa et maistakaa ensin. Kun pastilli oli suussa, sanoin vakavasti "they are made from frog's eye balls." (sammakon silmämunista). Phahhahhah niitten ilmeet oli parhaat, kun silmät pyöristy isoiks xD Ja mikä helpotus niille, kun aloin nauraa ja paljastin "no, it's just salt liquorice."
Kyllä, olin suunnitellu ton etukäteen että teen noin jos ne kysyy... :D

Nyt mun on pakko laittaa tähän väliin mun ihanan espanjanopettajan ihana video YouTubessa. En itekää tajua miks se teki tän mut...kato se loppuun saakka (: Let me introduce you Señor Jon Spee!
http://www.youtube.com/watch?v=37kRPvL7Q1c&feature=channel
ps. Señor Spee osaa laulaa, kato vaik Mala Madre -video siin vieres (:

Ai dääm en muistanu hänelle tarjoo salmiakkii.. no ehkä huomen.

Mun täytyy ruveta herää aikasemmin niin et ehin ottaa kotoa lounaan kouluun... en jaksa enää koulun ruokaa, se on pahaa :/ ja puolet tauost menee jonottamiseen: vaik yritän tulla nopeesti ja suoraan tunnilta ja mennä cafeteriaan, siel on silti jonot pisimmillään. Mutku kestää niin kauan kävellä koulun toisesta päästä toiseen.... :D

Tää nyt oli taas tosi kiinnostava kirjoitus... Mut ei jaksa miettiä enempää. Huomen on perjantai! AINII huomen on perjantai! Voi vattu en muistanu! Onkohan huomen football-peliä koulul... On vissii, pitäskö mennä kattoo (:
ZZZZZzzzzzzzzzZZZZzzzz -->

3 kommenttia:

 1. Buahahahaa!!! xDD
  Voi vitsi kuoisin halunu nähä niit ilmeitä! Janita sun on pitäny videoida niitä!! Do u remember?!
  Mie ja Jaana ei voija elää ilman salmiakkia ^^

  VastaaPoista
 2. HAHAHAHAHA!!!XD salmiakki kunniaan, sääli ettei se saanut suurta suosiota amerikkalaisten keskuudessa. Mut toisaalta, jääpähän meille enemmän salmiakkia :P sulla vaikuttas olevan hauska espanjanope, ainakin loppu oli hieno! Ikävää et siell on pitkät jonot, taitaa meidän jonot jäädä toiselle sijalle.

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 3. JESS edes JOKU tykkää salmiakista. Voihan vetelä, ny alko tehä mieli sammakon silmämunia... Ei oo muuta ko suklaatii tossa noin, niin niin, FAZERIN sinistä om nom nom :P:P

  Jammuuu

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: