29.9.2009

Small talk # 6

Tosi väsyttävästi alkanu taas viikko... Bussiin ei meinaa keretä millää. Usein saa pienen aamujuoksulenkin tehä että ehtii pysäkille ennen bussia...

Maanantain ei tapahtunu mitää normaalist poikkeavaa. Oli koulua, African Dance ja hiphop tanssi illal.
Tiistaikin aika normi päivä... Kävin kyl T.J.Maxxissa ja ostin kahdet farkut 36 taalalla (~27e). Oli jo aikaki ostaa uudet farkut; edelliset on niin kuluneet että paljastaa jo vähä liikaa :P Kännykän ja huulirasvan voi käytännössä pölliä taskun läpi. Kuten kaverit varmaan nähny, ei meinaa enää tavarat pysyy taskuis :D

Huomen (ke) on junioreille eli 11-luokkalaisille joku iso kirjotustesti, "graduation test". Puoltoista tuntia. Luulin ettei se oo mulle, koska minähän en valmistu tästä lukiosta... Mut tänään enkunope sano mulle, että "ennen ne ei oo pitäny tätä koetta vaihto-oppilaille mutta nykyään hekin tekee tän." Niinpä tietysti -.-' Noo katotaa miten menee. Ollaan me kyl aika paljo enkuntunnilla sitä harjoteltu.

Oiskohan mul jotain kiinnostavaa kerrottavaa..?
Hahah, ainiin :D huomasin jotain erittäin... krhm erikoista koulussa. Monilla on hiukset laitettuna tosi hienosti. Mut sitte muutamil tyypeil oon nähny, kuinka on aseteltu KAMPA tai hiusharja sinne kampauksen sekaan, ihan ku joku pinni tai panta, eli koristeeks! Esim. jollain tytöllä näin hiukset tiukasti ja nätisti kiinni ja takana tuuhea poninhäntä, josta sojotti violetti kamman kahva. 'Hienosti' aseteltu sinne sillee että pysyy koko päivän hiuksissa. Myös yhel pojalla jolla oli pitkät hiukset oon nähny tälläsen kampauksen.

Mielipiteitä...?

4 kommenttia:

 1. BUAHAHAA!! En kyl itte laittais kampaa hiuksiin ;DD Se on kuitenki jääny jumiin niihi hiuksiin xDD
  Älä vaan ite ala harrastaa sellasta ^.^'

  Onnee kirjotustestiin o(^.^)v

  VastaaPoista
 2. Olen itsekin törmännyt tohon kampajuttuun, tosin vain siten, et kamman päässä on koriste, esim. kukka ja vaan kukka näkyy, kampaosa on piilossa.

  Mut onko siell teidän koulussa siis ihan kampa KAMPA tukassa????:o outoa tosiaan.

  ^^ tosi paljon onnea testiin! Se menee taatusti hyvin. Tiedätkö vielä mitään siitä hissan testistä?

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 3. Rakastan pillifarkku pissiksii herutopeissaan. Kampa, stn!

  "butbut it's 'big happy hair' thing! Ya know..." Ne on käsittäneet ilmeisesti väärin sen jutun, siin on sellane "kampa"/"panta" mikä laitetaan kampauksen alle ja siitä seuraa muhkee tukka, joka näyttää tupeeratulta ja huolitellulta. Ainaki lolit tyksii.

  Onnee vaa kokeeseen.

  VastaaPoista
 4. Nääh Asio Otus, nehän on vaa kopsannu mun arkisen lookin. "Stn, kolmen minan päästä pitää olla koulul!!!! No, harjaan viel hiukset. Ainii hampaat!" Ja tukkaan jää hammas- ja hiusharjat sitte niin.

  No joo. Surkeeta läppää, tiiän. Laittele sitte kokeen tuloksii tänne, ku saat sen.

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: