19.9.2009

Btw, hävittii 42-17

Mun pitäs olla kaikkee muuta tekemäs (nukkumassa) ku kirjottaas tätä, mut eikä mitä, nyt on perjantai, ollaa hurjia ja jumitetaa koneella myöhää.
*reps* :D

Torstai-ilta oli mielenkiintoin: oltiin yhen Joeyn 3-vuotissynttäreil. Joey on sen juutalaisperheen lapsi (kerroin ku oltiin sapattilounaalla niillä). Juutalaisperinteeseen kuuluu, että poikalasten hiusten annetaan kasvaa 3 ikävuotee saakka. Silloin perhe ja tuttavat kerääntyy tilaisuuteen, missä rabbi siunaa lapsen, ja jokainen läheinen leikkaa lapsen hiuksista yhen hiustupson pois.
Johan lyheni Joeyn hiukset! Ei niit tietenkää tollasiks jätetä, vaan seuraavana päivänä mennään oikeesee parturiin.
Minäki sain leikata Joeyn hiuksia (: Tilaisuus oli aika pitkä kuitenki, ku siihen liitty kaikkii rukouslauluja ja muita hepreankielisiä juttuja.
Sit syötiin ja chattailtiin (: Ainii, näil juutalaisil on kesäisin sellain ulko"terassi" tai mikä onkaa, avara huone ulkona jossa syödään. Sitä kutsutaan tääl nimellä "sukka". :DDD
"Let's go eat to the sukka!"

Ja tänää perjantaina olin koulun jälkee African Dancessa... meil on ensimmäin esiintyminen Homecomin Purée:ssa 8.10.2009! Iha jees (:

Illalla minä, Emily ja Mahmood (Lakesiden vaihtarikolmikko<3) oltiin football-pelissä. Oli ihan rentoo olla siel, mut kuten yleensä, meiän koulun joukkue hävis aika roimasti... Ei mikää yllätys, ja sen huomaa; heti ku tulin kotiin ovesta sisään, Drew tulee mun luo ja kysyy "How badly we lost this time?" :D

Huominen pitäs käyttää opiskeluun hissan testiä varten... Isoa testiä :S Muuten ei oo aikaa lukea, kun koko viikonloppu täynnä. Lauantaina meen illal Drewn kans yhtee kirkon nuorisoseuran juttuun (ei tarvi olla jäsen), siel pelaillaa, katotaa leffoi, napostellaa ja ollaa vaan kavereitten kaa koko yö nukkumatta. Nice että tollasiiki on (:
Ja sunnuntain jotku naapuruston piknik/juhla. It's gonna be fun <3 ainaki mitä Mom kuvaili.

Noni, nyt oon valmistatunu tarpeeks ens yön valvomisee, voin mennä nukkumaa. Näkyillään (:
Miss you Finnish people<33

PS. MUL ON IKÄVÄ SAUNAA myös!

4 kommenttia:

 1. Aika hauska yhteensattuma, et sitä terassia kutsutaan nimellä "sukka" ^^ ja voin vain kuvitella miltä se tukka näytti. Mahtavaa et siell on noin paljon ohjelmaa, kyllä piknik sopis mullekin :D Tääl on selvästi ilmat viilenemässä ja nytkin sataa vettä. Meilläkin on ikävä, mut hienoa kuulla, et siellä on kaikki hyvin :)

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 2. Juu, tosiaan tääl on yöllä jo välil pakkasii ja vettä sataa paljon :P Yritä hengis pysyy ku on noin paljon ohjelmaa koko ajan :)
  Miss u so much <33

  p.s. sit ku tuut takas ni pidetään sauna ilta ;DD

  VastaaPoista
 3. Spend the whole Saturday night awake with friends and study for history test on Sunday… Are you joking? Okay, I know, you can manage… maybe… Good luck for that. Don´t miss the bus on Monday and don´t get the ball to you head.
  -- Dia Essex --

  VastaaPoista
 4. "How badly we lost this time?" <-- :D hiukan repesin :DDD

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: