13.9.2009

Pyöräilin Ponderosaan

Aah, yks viikonloppu taas ohi.
Lauantaina olin kotona koko päivän. Tai kävin kyl pyöräilemässä ekaa kertaa ympäri seutua. Kävin Ponderosassa (hihii^^) ja kiertelees tos alueel mis on kauppoja, pyörimäs ympäri Amberwoodia (meiän naapurusto). Siel ei tuu tylsää, kun voi katella toisten pihoja ja taloja. Jokainen on erilainen ja toinen toistaan hienompia, ja kunnon luksustaloja ja -pihoja... Täällä ihmiset voi helposti istuttaa vaan enemmän kasveja ja tehdä pihoistaan aina hienompia, koska
1. joko ne on eläkeläisiä tai kotiäitejä joilla on aikaa hoitaa pihaansa tai
2. kerran viikossa useilla ihmisillä käy työntekijät hoitamassa pihahommat. Niinku meillä.

Mun on monta kertaa pitäny ottaa kamera mukaan lenkille, mut ei oo viittiny.. ku ajattelen et kyllä täs viel ehtii :D

Sunnuntai. Puolenpäivän aikaan mentiin naapureille syömään grillattuja hamppareita *drooool*
Tän perheen 15v poika Greg osaa soittaa pianoa ihan taju hyvin. Saatiin kuulla pari kappaletta.. Erityisesti Linkin Parkin "What I've Done" jäi päähän, oli niin mahtavan kuulonen.. Äää miten joku osaa soittaa niin hyvin! Taas tää alemmuuden tunne ku ei ite osaa mitää :D
Lounaan jälkeen mentiin kattoo Drew'n joukkueen baseball-peliä, jeee (: Oli kiva kattoa. Valitettavasti Drew'n joukkue (called "Iron Birds") hävisi yhellä pisteellä, mut silti ne pelas tosi hyvin. Drew oikealla:
Pelin jälkeen mentiin syömään ravintolaan yhen toisen perheen kanssa, jonka tunsin jo ennestään. Niitten poika Weston oli meiän kaa siel veneellä pari viikkoa sitte (:
Oon nyt aika väsyny. Ei jaksais kouluun mennä huomen taas :/ ei sillee et siel ois tylsää mut ei vaan jaksais.
Oh my God, kuukauden päästä on Homecoming! Se meinaa football-peliä ja tanssiaisia, isot juhlat koululla (: Ja siis sinne ei tarvi etsiä etukäteen tanssiparia, luultavasti mennään kaverijoukolla sinne (kuulemma hyvin tavallista) ja "tanssipartnereita löytyy illan aikana varmasti." kuten kaveri Karen sanoi... jaha.
Jännittäääää. Pitäskö koht alkaa ettiä jotain hienoo asua sinne (:
Awws Coleman tuli miun huoneeseen taas. Se on kultainen, käpertyy tohon tuolin viereen vahtimaan. Hyvä käydä rauhassa nukkumaan minunki.. bye ihmiset!

2 kommenttia:

 1. Dudet vaa bilettelee siellä niih :/
  Ootko muuten kertonu niille et Suomes pelataan pesäpalloo? Saati sitten miten sitä pelataan ;DD
  Aww... Ihana fuffa ^^

  VastaaPoista
 2. Oon kertonu että pesis on meitin kansallispeli (: ja et sitä pelataa erilail..
  Ja joo, tääl on juhlii vähän väliä milloin missäki (:

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: