5.9.2009

Hi! I love you!

Mul on vaik kuinka asiaa nyt, ku en oo pariin päivään kirjotellu mitää. Listannu oikeen ylös mitä halusin kirjottaa tänne (:

Mennää vaik tärkeimmäst turhimpaan. Tänää oltiin perheen kesken (+Annan ja Drew'n 2 kaveria) American football -matsissa!! Aivan loistavaa katottavaa, vaikken urheilust paljo mitää saakaan irti. Mut football on jotain erilaista ja siin saa kaataa ihmisiä pärställeen...eiku mitä?
Tää oli siis kahen college-koulun peli, ja syy miks oltiin sitä kattomas, on se että mun Mom ja Dad kävi sitä kotijoukkueen kouluu, Georgia Tech -collegea. Kaikki, tuhannet ihmiset oli pukeutunu keltaseen, siniseen tai valkoseen (koulun värit). Vieraileva joukkue oli Jacksonville State, jonka Georgia Tech voitti reilusti. Niil oli vaan pikkuin määrä kannustajia parissa stadionin sektorissa (:
Kaikki, cheerleaderit, soittajat, tunnelma, kaikki oli hienoo... ja osaan suurinpiirtein footballin säännötkin jo. Yhel pelaajal melkeen murtu niskat siel ku kaatus pahasti, näin by the way. Au :/

Nii ja käytii ennen matsia sellases kaupas mis oli Georgia Techin tuotteita.. hehe, tottakai ostin jotai tyhmää, kuten uudet hiukset :D sellain iso keltain karvapehko joka laitetaa päähän xD se on ihana <3

Sielt Atlantan downtownista tullessa näin sen karun puolen: kodittomat ihmiset. Kirjaimellisesti puistonpenkillä nukkuvat reppanat... pienet roskapussin nyssäkät ainoona omaisuutenaan nukkuivat keskel päivää penkeillä ihan Atlantan keskustassa.
Ja yks syrjäinen alue (näytti vanhalta pienelt katukoriskentältä) oli täynnä niit kodittomia. Argh, mulle toi on ihan kamalaa ): haluisin vaa auttaa niitä.

Joo sit johonki ilosempaan asiaan... Eilen kävelin koulust kotiin. Vastaan tuli kolme mun ikästä poikaa, en ikinä ollu nähny aikasemmin. Ne hymyili mulle, yks niistä sanoi iloisesti ja vaan ohimennen: "Hi! I love you!" :D:D:DDD Aloin vaa nauramaan :D Ei suomalaisil oo tommost pokkaa tehä noin. Blaah.

Miten onnistun aina myöhästyy bussista... toisaalt se ei oo kyl ollu mun syy kertaakaa. Esim. nyt perjantaina piti olla African Dance, mut ku menin sinne, siel ei ollu ohjaajia. Muutkin ihmetteli missä ne on. Sitte yks tanssijoist sanoo et tänään ei oo tanssia. Kuulutukses sanottii kuulemma niin. Samalla katon ikkunasta ulos ja nään kuinka mun bussi lähtee JUST pihasta. "Oh, perfect."
Mutku ei niit kuulutuksii kuule kun luokas ollaa niin äänekkäit >:/ ja kuulutus on hiljasella.
Ja eiku kävelee kotiin. Ei oo ku ehkä 1 maili matkaa, mut ku on ihan vatun kuuma D:

6 kommenttia:

 1. Hei Janita!
  Olipa kiva lukea juttujasi sieltä "rapakon takaa". Hienoa,että sulla menee siellä hyvin ja on mukavaa. Varmaan ISO ja Ikimuistoinen vuosi elämässäsi. Hyvää jatkoa ja nauti elämästä!
  toivoo: Leena Joensuusta

  VastaaPoista
 2. MÄHÄ SANOIN ET KAIKKI RAKASTAA SUO!!! *3*
  On sul muute sit karua, ku tuut takas tänne, ah, niin ihanaan Suomee ni ei sulle kukaa tollee kaduilla huutele btw (karu totuus, yritä kestää).

  Miks oikee ostit sellasen keltasen karva pehkon ku eiks sul oo jo sellain >;DD (juu, auts! sori, anteeks!!)

  VastaaPoista
 3. American boys are very flattering. It´s nice to hear something like that, isn´t it? A little Finnish GeorgiaGirl will be very confused very soon. Believe it, in the final they don’t win Finnish guys...
  -- Dia Essex --

  VastaaPoista
 4. toi on niin totta tos yläpuolel! ei kukaa voita finnish guys ;)

  VastaaPoista
 5. Eli on meistä suomalaispojist sittenki johonkii =) Ou jes! Ja joo, kaikki tosiaan rakastaa sua <3 <3

  T: H =)

  VastaaPoista
 6. Taitaa se jenkkien love olla vähän eri juttu ku meikäläisten rakastaa. :)
  -Niko-

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: