23.9.2009

Dancedancedance!

Ahahah, no hyvin heräsin tänäänki... Bussiin ei ollu mitää maholisuuksiikaa keretä, tuli taas nukuttuu niin pitkään. Niinpä ehin Momin kyytiin (: ärsyttää, haluisin olla sillee ettei kenenkää tarvi huolehtii mun aamutoimien tai kouluunmenon takia. Siks yritän mennä bussil ja pyöräl kouluun nii ei Momin tarttis viiä.

Koulupäivä oli ihan kiva (: Taino se hissantesti, en tajunnu siitä mitää mut ei se päivää pilannu. Ja lounaaks oli vihdoin tonnikalavoileipiä koulussa!! Se on toinen niistä kahdesta ainoosta hyvistä "ruuista" mitä siel on. African Dance oli mahtava, kun vihdoin ja viimein saatiin oikee bongo-rumpujen soittaja, "Walker" sinne pitämään rytmiä yllä (: kivan kuulosta.

Meiän koulu järjestää paljon tanssiaktiviteettia kun ajattelee.. African Dance Team, sit on joku toinenki tanssiryhmä, ja tänää sain kutsun Latin Danceen, joka ois ilmanen...ai kun tekis mieli mennä <33 Kattoo ny, jos löytyy aikaa. Ja saatan ainakin mennä Try Out:iin, eli kokeileen millast toi latinalain tanssi on. (:

Meitin yks noist kolmest kissasta on niin sulonen ja hullu (: jaksaa aina leikkiä ja kerjätä rapsutusta... ja syödä. Anna Paige ja minä puettiin joku paita sen päälle :D Kauheita eläinrääkkääjiä joo :P Ei se ollu siit moksiskaan:

Ja laitetaas tästä nyt yks kuva viel meitin kadusta, Parkview Drive ja talosta. Tää nyt ei ehkä kuvassa näytä NIIN kauniilta, mut... kyl se vaan on^^


Ja voi juma kun tää blogger sekoilee aina kun yrittää laittaa kuvia.... toivottavast noi näkyy täl kertaa. Varmaa viidettä kertaa jo joudun muokkaa tätäki viestiä :D

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ku jollain muullaki on onkelmii noitten kuvien kaa ^^ Sit aina ku lisää kuvan ni noi jaksotukset menee ihan päin persiitä.
  Janita... Joku raja sit menojenki kaa ettei tuu kauheeta shokkii sit ku tuut takas Suomee ku ei oo mitää menoo/tekemistä ;))

  VastaaPoista
 2. Kannattaa sun kokeilla latin dancea,se on varmasti kivaa ja tosi hyvää liikuntaa!Mutta älä väsytä itseäsi liikaa,sulla on jo hurjasti siellä ohjelmaa.
  Terv.sylikummi

  VastaaPoista
 3. Kuvat näkyy :D ^^ Aivan ihana kissa, täälläkin on yks musta veitikka joka tykkää rapsutuksesta ja syömisestä jopa enemmän kuin mä.

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: