22.9.2009

Flood

Alotetaas sunnuntaista. Tulin siis aamulla sielt kirkolta kotiin. En ollu ees väsyny, joten iltapäiväl sitten naapuruston juhliin (: pidettii tos ihan lähellä, käveltiin sinne. Siel oli iso teltta sateen varalta viritetty, jonka alla oli monta pöytää ja istumapaikkoja noin 50 hengelle (:

Siel oli paljo tuttuja ja kavereitani. Siel oli tiskijukka kans :D järjestettiin tanssikilpailui, hulahulavanteen pyöritystä (jes :), vesi-ilmapallonheittokisa ja -sota, pelkkää tanssimist ja tälleen (: juttelua ihmisten kans ja ruokailua. Oli kyl hauskaa (: harmi et se on vaa kerran vuodes...
Voitin Macarena -tanssikisan xD kyl kelpaa kehua, ku sain palkinnoks prinsessakruununkin. Käykö kateeks :D Täällä on nyt satanu monta päivää lähes tauotta (onneks sunnuntain ei satanu paljoo). Mutta eilen maanantaina oli kaikkein pahin. Sato koko päivän ku saavista kaataen, aamusta iltaan, ja jos ootte uutisia siel Suomessa seurannu, niin Atlantan tulvathan siellä näkyy.
Tääl on tosiaan kokonaisia taloja veden alla, vaan katto näkyy.
Onneks me asutaan korkeella mäen päällä, niin tääl ei oo tulvia, mut kauheet vesimassat tuos kadulla kyllä on... Yks pikkulapsi jossain tääl Atlantassa kuoli matkalla koulusta kotiin, kun kadulla kulkeneet vesimassat yhtäkkiä ryöppysivät pikkusen kohdalle ja veivät lapsen mukanaan... )':

Nyt on tiistai, kello 12 päivällä ja kirjottelen blogia. Miksen oo koulussa: koska ei oo koulua, just tulvien takia. Ja eilen kaikki koulun after-school clubit peruutettiin, eikä ollu streetdancea eikä mitään. Aika järkyttävän näköst nähä uutisista noit tutunnäkösii paikkoja jotka on veden peitossa, kuten Publixin (kauppa) parkkialue ja valtatie...
Huah :S Nyt kun tätä kirjottelen nii paistaa aurinko ekaa kertaa pitkään aikaan. Ehkä tää sadejakso täst loppuu.

Nautin vapaapäivästä ^^ toivottavast teil oli hauska koulu/työpäivä.

6 kommenttia:

 1. WOHUU kerranki eka joka laittaa kommaa(ellei joku muu kerkee enstee... ;D)
  Juu,tiiän, ei sun tarvinu yhtää ees patistaa:D:D Muuten vaa en sokeena nähny tota viestii.
  Sitte asiaan: MÄ EN KESTÄ:D Sä voit vaikka hukkua:S:S:S:S:S Mitä me sitte tehää?? apuvaa:C No koeta siellä pärjäillä, älä huku!

  VastaaPoista
 2. Heti aamulla oli uutisissa Atlantan tulvista (kummisi ilmoitti) ja välittömästi lähti sähköposti Atlantaan. Pitihän se lähettää vaikka arvasin ettei ole hätää koska asutte korkealla. Kamalaa silti. Kaikille tiedoksi: Janita oli jo kolmevuotiaana macarena-prinsessa, videofilmi todistaa. Tanssi oli veressä jo silloin, muistatkos?
  terv äiti ja isä

  VastaaPoista
 3. No voi helsinki :DD kiitos äiti...
  Joo olin aika macarenaprinsessa <3
  xD

  VastaaPoista
 4. Moikka!Hyvä kuulla, että voit hyvin!Tiistain aamutv pysäytti,Atlantassa hurjia vesisateita.Onneksi asutte siellä vähän korkeammalla.Pidä huoli itsestäsi!
  Terkut myös Jormalta!
  Sylikummi

  VastaaPoista
 5. Miun koulu/työpäivä ol kyl kotona sairastelua et oli kivaa ;DD Älä huku hyvä mies!! Muute tulee Kausalaan tulvat ku itkettää ;(
  Mut toi kruunu pukee siu ;D
  Be a man!! <33

  p.s. ny sataa täälläkin...

  VastaaPoista
 6. Mie olin pikkusena niiiin kateellinen sulle ku vedit macarenaa ja ku mie en osannu. Kilttinä tyttönä sie sitte vähän opastit pikkuserkkuus ja muistan kuinka otin tavoitteeks tulla paremmaks ku sie >:D. Enpä sitten tullut... No, joka tapaukses sain esittää tanssinumeron (muka irkkutanssii) joskus siel iso-mummun pikkujouluissa (?). Muistan vieläki ku Smurffit soi (?) ja mulla oli päälläni sellane dalmatialaispaita (!shitholyshit!). No mun ylpeyttä ei kauaa kestäny ku sie ja Moona ja Timppa saitte sitte esittää jotai... en kyllä muista mitä... kato ku muistaa parhaiten aina vaa omat noloudet.

  Elä sie huku siellä!

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: