29.8.2009

"We can never say never..."

Sori, nois mun teksteis on välil jotain ihme aukkoi.. niinku edellisessäki teksti hyppäs aiheesta toiseen kesken lauseen eikä kukaa tajuu silloin mitää. Mut korjailen niit jos huomaan virheet. Edellinenki on nyt korjattu.

Dia Essex, thank you <3 for everything you said.

Oltiin siis koko päivä yhellä järvellä meiän perheen veneellä. Siel oli siis me viis, plus Annan kaks kaveria ja Drew'n kaks kaveria ja yhen tytön äiti. 10 ihmistä.
Eka mentiin sellasille kallioille, (ehkä 7-9 metriä korkeille) mistä ihmiset hyppii alas veteen. Hyppäsin kerran :D

Oltiin siel aikamme ja uitiin, sit eiku rengas veneen perää ja kyytiin! Tääl sitä kutsutaan nimellä "tubing". Aij se on ihanaa <3 kova vauhti ja pitäminen kiinni melkei henkensä eestä.. ja sitte kaadutaan ja vedetää vettä henkeen. :D
Ei mut se oli kyl hienoa. Sain nähä paljo maisemia ja olla hauskas seuras.. Ja täällä on helppoa käräyttää nahkansa, niinku mä, vaikka oli 60 suojakerroin aurinkovoitees :D Oon kyl muutenki ruskettunu jo pikkasen tääl.
Ohan mul kuvia, pitäs vaa siirtää niit koneelle.. Mut tää ei oo mikää kuvagalleria joten laitan kuvia täältä myös facebookkiin.

Tääl on teiden varsilla sellasii korkealle kohoavii, ISOJA mainostauluja. Yks sellain missä oli elektroninen, vaihtuva teksti, oli etsintäkuulutus: WANTED + miehen kuva ja jotai muuta tietoa. Uu siistii :D

Katoin tossa yhen mahtavan leffan netistä. "Dakota Skye". Siin täytyy muistaa asioita että sen ymmärtää. suosittelen nuorisolle ainakin <3
Ei ollu ees vaikeuksia ymmärtää ilman tekstitystä. wohoo!

Nyt nukkumaa -->

Miss you...

2 kommenttia:

 1. Miss u too <3
  Varo vaa ettet käräytä ittees pahasti :/
  Mie oon kokeillu tot veneen peräs olemist sellasel patjalla joka ol kyl aika murha oikeest...
  Ja usko pois et ei me siun virheit huomata ku ollaa vaa nii tohkeissaa siun kirjotuksista :))

  Ja btw... tosta kanaruokalasta ni eiks toy story 2 oo sellain lelukauppa jos on tollain kana katolla ?? :oo

  VastaaPoista
 2. Hahhi, mustaki siin on! No kuitenkin, se niistä kanoista ja munista...
  Tosta suojakerroinjutusta juolahtikin mieleeni, että millanen sää siellä on ollu nyt tänä aikana? Kai siellä sataa usein?(Pliis, sataispa ni olis ees YKS asia mist en olis kade xP) Vaikka mitäpä väliä säällä kun olet niin ihanan aurinkoinen immeinen... Täällä meinaan sataa ja usein. Ja ukostaa. Ja koulussa on tylsää ilman blondia, joka nauraa tyhmille ja tylsille vitseille:) America is so lucky, my friend.
  Jammu

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: