25.8.2009

Small talk # 1

Eipä tänää paljo mitää... En kyl ala kirjottelee tänne sellasist päivist mitää milloin ei tapahtun mitää. Paitsi jos on jotai muuta kerrottavaa. Nosiis nyt ei oo mitään ihmeellist mut...
Vattu puhun itteni pussii, ku kirjotan silti :D

Tänki oon unohtanu kertoo:
En oo varma tietääkö kukaa teist sellast vanhaa amerikkalaist sarjaa ku Bonanza. Se kertoo Cartwrightin karjatilan tapahtumista, ja on siis vanha länkkärisarja.
Täs meiän lähistöllä on sellain alue, missä kaikki kadut ja paikannimet on nimetty sen mukaan: esim. just alueen nimi taitaa olla Bonanza ja näin kadunnimikyltin jossa luki Cartwright rd.
Muistot tulvii mieleen ^^ mä ite rakastin kattoa sitä sarjaa pienenä.
Täytyy mennä joskus ettimää lisää niit nimiä.
Miun äiti jos kuka tietää tän sarjan :D eikö?

Tänää oli koulul Open House, ite en menny sinne mut Dad meni. Siel vanhemmat kiers kaikissa oppilaidensa luokissa opettajan luona. Dad vaan sano et opettajat ajattelee että oon hyvä ja mukava oppilas... toivottavast ne tarkotti sitä :D Ja toivottavast en oo rasittava, ku mun pitää kysyy asiat eriksee et ymmärrän ne täysin. Kokonaan enkuks opiskelemiin ei oo ihan helppoo suomalaiselle :P

Siitä tulikin mieleen.. Haha. Must on ihan kauheeta kun vaik tunnil oon sanomas kaverille jotain, sit ku oon sanonu sen niin tajuun et puhuinki sille SUOMEA :DDD Hitto et se on noloo... Mut kaikki saa siit hyvät naurut, mä ehkä parhaiten :D *paloauto*
Tai sit se kun usein tuun sanoneeks "Moi", kaverit on vähä aikaa "Whaaat...?", sit mä hienosti korjaan: "I mean, hey..."
Mutku se vaan tulee automaattisesti!! Äääääää se on nii ärsyttävää x)
<-- oli pakko, on se mulle niin rakas muisto

4 kommenttia:

 1. Yes, Bonanza...Ponderosan karjatila...Cartwright Ben, Hoss, Little-Joe ym!!! Minä ikuinen Bonanza-fani...yleensäkin länkkärifani. Tarina sijoittuu parhaaseen villiin länteen Nevadan alueelle mutta onko aikoinaan kuvauksia tehty siellä päin...?
  Entä "Gone vith the wind"-alue?
  - äiti -

  VastaaPoista
 2. Jos äitees puhuu Tuulen Viemää -elokuvasta ni saat kyl luvan ottaa paljon kuvii mullekin!!!!!

  Muuta en tost Bonanzast osaa sanoo ku et toi etimmainen näyttää Steve Martinilta tai joltai... Mut ei takuul oo parempi ku Tex Willer!!!

  VastaaPoista
 3. Moi! Meilläkin on ikävä sua, mut ihanaa kuulla et siellä on kaikki hyvin :D itse en olekaan tota tv-sarjaa katsonut. Saat muuten kirjottaa niin usein kun tahdot, on mahtavaa saada kuulla et miten siellä menee ^^ Hyvää jatkoa!

  hyperhikke ^^ edelleen

  VastaaPoista
 4. Hahaa... Meitin amerikkalainen oikee ;DD
  Mut luulen et jos jatkat esim. moi:n sanomista ni ne oppii mitä se tarkottaa ja pääset täs tilantees helpommalla ;))

  Täytyy kyl sanoo ette toi sarja sano mulle yhtää mitää ;DD Kattelin vaa muumei tarha-ala-aste ajan xDD

  Love ya!!

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: