15.8.2009

Saavuin USAan. Mitä tuli tehtyä?

Nyt kun aloitin tän blogin pitämisen, oon ollut USAssa jo 2 viikkoa. Paljon on tullut siinä ajassa tehtyä. Tässä on nyt ensimmäisen viikon juttuja. Jotkut on saattanu lukee nää jo, koska lähetin tän sähköpostina muutamille ihmisille.

Onneks mun perhe on sellain et me ei syödä pikaruokaa joka päivä vaa ihan kotiruokaa (:
Mun perhees siis on mom Julie, dad Steve, koht 13v Drew ja koht 11v Anna-Paige. Mahtavii jokainen. <3

Ollaan tää viikko valmisteltu pitkälti koulujuttuja. MA käytiin Health Departmenissa tarkistuttaa rokotustiedot kouluu varten. Tääl tavallisetki amerikan maan opiskelijat tarvii rokotuksen KOULUUN :O Mut jouduttiin oottaa 5 tuntia koska siel oli maahanmuuttajia nii paljo *kidutusta*TI mentii International Centeriin jossa jouduttiin oottaa VAIN 4 tuntia (parempi ku eilinen!!) Jouduin siel matikankokeesee.
Ensimmäinen kysymys: 1+1=____
Ei siis ollu vaikee. :D

Matikast puheen ollen, hää hää mullapa ei ookaan matikkaa koko vuonna koulussa! >:D Vaihtareiden pakolliset aineet on English ja U.S. History, ja muut aineet on vapaasti valittavissa. Noitten lisäks otin Anatomy/Physiology, Espanjan kielen, joku Visual Arts, Drawing(piirtäminen) ja Beginning Guitar. Katotaa osaanko soittaa kitaraa tän vuoden jälkeen ^^

Nii ja sitte olin Drewn pesisjoukkueen allasjuhlissa, oon tavannu perhetuttuja ja käyny koulul tutustumas rakennukseen.. Nää on tutustuttanu mut pariin tyttöön jotka täs naapurustos asuu ja käy samaa koulua mun kaa. Ja jees, tääl on ne kuuluisat lokerotkin koulus, sain jo omani (: en osaa avata sit yhdistelmälukkoo :( tai no, se on vaikeeta.

Atlanta on semmoin paikka mis on paljo meksikolaisia, maahanmuuttajia ja tummaihoisia valkoihoisten seassa. Koulussakin ku kävin avoimien ovien aikaan, noin puolet oppilaista oli tummaihoisia!
Myöhemmin Mom selvitti että keskimäärin 80% Atlantassa olevissa kouluissa on tummaihoisia. Ei mulla siis mitään heitä vastaan oo. On vaan niin erilaista (:

Hihi... rakastan meiän koiria tääl (3 shetlanninlammaskoiraa), ne on niin persoonallisia.. varsinki Callie, sil ei kyl oo aivoi ollenkaa. Esim. juoksee ympyrää aina ku voi. Zach ja Coleman vaan kävelee ympyrää. Mut ne on paimenkoirii nii ne vaistomaisest tekee niin :D Calliella on synnynnäin vika leukaluissa, et se ei voi avata suutaan 1cm enempää.. aika jännä, mut ei sitä näytä haittaavan.
Sit on kolme kisua, aww ku ne on ihanii. Ja vähän aikaa sit oli viel kaks lemmikkirottaa, mutta huomasin yhes vaiheessa että toinen niist, Scabbers oli kuollu. Hurricane on nyt yksin häkissään.

En oo käyny viel kertaakaan pikaruokaravintolas hehee :D paitsi jossain jonka nimi oli Chick-A-Flick tms. Nam ((:
Meksikolaises ravintolas käytiin perhetuttujen kans. Ja kuulemma on aika usein jotain juhlia/illallisii ystävien kanssa.
Ja KYLLÄ, altaalla loikoilu on ihanaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: