24.8.2009

Muahahah....

....tiesin et ainakin Jammu on niiiin kateellinen tost kokisreissusta...
Ja sut tuntien tuut varmaan käymään siel elämäs aikana :D

Voihan vattu, tää aamu oli kyl "ihana". Just pääsin kuvistunnille ja sit tulee kuulutus: "all the Juniors to the cafeteria, today is the math test." Joku opetushallinnon tai jonkun vaatima matikankoe kaikille 11-luokkalaisille (Juniors).
Niinpä tietysti, ilman laskinta ja kaikkee. Onneks ne oli monivalintatehtävii nii voi arvata jos ei tienny (: mut silti osasin mun mielest yllättävän monta.

Esim tällänen lasku: "Mikä on kolmion kulman a suuruus jos b= 90 astetta ja c= 42 astetta?" ähhh pliis. Vieruskaverit käytti viel laskinta. Eiks nii et toi on 180-(90+42)=48.

Plus ja miinuslaskui!! Eikä ne tehtävät vaikeutunu loppuu kohden ees. Ja Juniorit vastaa lukion kakkosluokkaa...... :DD kyl tääl huomaa kuin hyvät koulut Suomes on.

Meil on Drawing-tunnil hauskaa... tunkee nuppineuloja sillee pöydänreunan sivuun ja "soittaa" niitä, niist lähtee kivoi erikorkusia ääniä :D Se että tykkääkö opettaja, on eri juttu..... (:

Ja JES JES kitaransoittotesti meni hyvin ^^ ahkeroin kauan sen eteen et sain kolme sointuu suht puhtaasti soitettuu peräkkäin!! *ylpeys nousee päähän*

Huah, oli siis taas African dance, ja sit kotiin, välipalaa ja heti hiphop tunnille (: Meit oli jopa runsaat 5 ihmistä hoppaamassa siel xD Mut tykkään opettajast.
Ainoo vaa et se on aika kallist mun lompakolle... kuulemma ihan normaalihinta tääl.

Btw, voin sanoo et älkää tulko Amerikkaan siinä toivos että tääl ois halpaa! Tääl ei oo paljo yhtää sen halvempaa (eikä kalliimpaakaan) ku Suomes. Enkä nyt puhu tanssitunneist vaa ihan vaik ruokakaupoistakin. Otus: Target on meitin vakiokauppa, siel on kaikkee kivaa <3 Okei vaatteita ja kenkiä sielt saa halval. Ei mitkää huippuvalikoimat kyl, mut ihan ok (:

Jees jees, seuraavaa koulupäivää ootelles ^^

I miss you Finnish people <3

4 kommenttia:

 1. I miss you Amerikka-lady!
  Aika paha toi matikan koe, siis blondeille (vinkvink). Ihanan vapailta kuulostaa jotku noi sun tunnit, olisipa täälläkin muuta kuin Ögyä. Tulet sitten ihan kitarahirona tänne kun olet niitä tunteja kerran ottanu :D! Paineita!

  Salli-Satulatuoli

  VastaaPoista
 2. Miss u too!! <33
  No on aika hyvin jos osaat soittaa kitarasta kolme sointuu ja sit viel nuppineuloja ;DD
  Saat hienon orkesterin aikaseks!!
  Be a man!!
  ~Hahhi~

  VastaaPoista
 3. Mie soitan niit nuppineuloi jos sulla ei kädet riitä!

  Et sää sielt lihavana tuu takas, mut tyhmänä varmaa ku et voi rasittaa aivojas >:) (kateelisen puhetta)

  Otus

  VastaaPoista
 4. No kahtoo ny kuka on tyhmä! Kirjotinki väärin!
  *kateellisen

  tuitui sinne!

  Enkä mä taatana muista ikinä valita profiilia.

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: