23.8.2009

WC (World of Coke) :P

Huah mikä päivä. Kiva mutta raskas.
Eli siis toisel puolel Atlantaa pidettiin Georgian alueen vaihtarien tapaaminen.
Meitä oli muistaakseni 27 vaihtaria siel. Saksasta oli tosi monta. Ihmisii tuli myös Ranskasta, Thaimaasta, Japanista, Moldovasta, Ruotsista, Espanjasta ja Saudi-Arabiasta... Oli muualtakin mut en muista kaikkia (: Mä yksin edustin Suomea. Siel oli siis monia muitakin jotka oli ainoita oman kielensä puhujia.

Tutustuttii toisiimme ja juteltii miten alkanu vuos täällä, miten high school menee yms. Oli tosi kiva tavata niit ihmisii, sai jotain juteltavaakin aikaseks kun voi puhua asioist jotka on kokenu suunillee samal taval. Ja ne on hauskoi ihmisiä :D Itse tapaamiseen sisälty vaihtarivuoden sääntöjen kertailua ja sillee.. aika tylsää.

Mut sit mentii sinne World of Coca Cola Museumiin (: ou jea, se oli mahtava paikka. Ei tylsä niinku museot yleensä. Siel oli teattereit jois pyöri esim. vaaaaanhoooja telkkarist tulleita kokismainoksia (: ai hitto, hienoja. Coca Cola auto, vanhoi limuautomaatteja ja jättikorkinavaaja, joka piti leikata neljä kertaa ennen ku se saatiin mahtumaan huoneeseen näytille. Näist kolmesta kuvat täs:
Siel oli tunneli, minkä ympärillä kiemurteli koneisto, jossa kulki jatkuvasti kokispulloja. Ja "koura" joka nosteli neljä pulloa kerrallaan hihnalta toiselle seuraavaan vaiheeseen. Kunnon massatuotantoa (:
Kun seurasi katon koneistossa liikkuvia pulloja, päätyi kierroksen kohokohtaan: maistiaishuoneeseen!! Siel oli Coca Colan tuotteita joka puolelta maailmaa: Chile, Espanja, Paraguay, Bolivia, Kiina, Island......... Suomee ei ollu kyl :D mut hyi vattu, joidenki maiden limsat kyl ellotti. yugh.

Koneiston lopussa pullot valmiina juotaviksi. Kävijät sai ottaa suoraan koneistosta limsat ilmaseks mukaan (: Jees päivä, sai uusii kavereita ja kolaa (:

6 kommenttia:

 1. Ou jee, toi museo kuulostaa mahtavalta! Hienoa et pääsit sinne! :D

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 2. Joo... Kyl meitin suomalaisten pitäis varmaa petrata tossa puhumisessa/tutustumisessa ;S
  Mut toi museo kuulostaa tosi kivalta :))

  ~Hahhi~

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu se sisustuskurssi ja tietysti kaikki mitä koet siellä ja oikein mukavaa kun me täällä kotiSuomessa kuulemme niistä.

  Sylikummi

  VastaaPoista
 4. KOKISTAA!!
  Taidanpa tietää täältä Suomestakin muutaman, joka haluaisi matkustaa tuon mystisen juoman mekkaan!
  Oliko ne pahat litkut sitten ihan oudon maukuisia... suolaisia?? Johan oli kysymys.

  Salli-Satulatuoli

  VastaaPoista
 5. Yksinkertaisesti: EPÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

  :(

  Jammu

  :D

  VastaaPoista
 6. O_O  BAAAAAAAWWWWWWWWW HALUU KANS!!!!!!!!!

  ~No oisko vaikka Otus

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: