20.8.2009

Ei otsikkoa jaksettu keksiä

Yritin eilenki kirjotella tänne mut ei pystyny. Oli vähän huono olo, tai aika paljonkin.
Kyllä, pyörryin taasen ja vielä ruokapöydässä istuin :D ehin just lattialle makaa ennen ku taas oisin kolhassu pääni johonki, mikä ei ois uutta.
En menny kouluu keskiviikkoon ku olin huonos kunnos, ja mulle tehtii viel sikainfluenssatestikin: en oo saanu tartuntaa ei huolta (: mut piti varmistaa koska oli aika epäilyttävän kehno olo.

Ja seuraavaan aamuna: ei mitää merkkiäkään mistään o___O ihan perfécto fiilis, eiku kouluun. Hyvä olo jatkuu koko päivän.

On se kummallista kuinka ihmisten asenteet muuttuu kun ne saa tietää että joku on vaihtari. Uudel äikäntunnilla se opettaja halus esitellä mut luokalle, joka ei eka niin paljoo kiinnittäny huomioo muhun. Sit ku ope sano että oon vaihtari Suomesta ja kyseli kuka tietää missä on Suomi, yks luuli et Afrikan lähel :DDDDD reeeps! tummaihonenkin oon ja kaikkee. Mut kyl muuttui tunnelma luokas kokonaa, ihmiset tulee heti tutustumaan.

Sit ku meil on joku ryhmätyö ens tunnil, ja piti valita ryhmät yks tyttö mun vierest huutaa "I want Janita to come to our group!" jeej^^

Ja neiti "Salli-Satulatuolin" kysymyksee onks Drew hyvä baseballissa, on se (: mitä nyt oon vähäisissä harkoissa sen nähny, mut kyl siitä jo näki että pikkuveli osaa (:
Mitäs vielä... noo pistetää vaikka kuvia (:
Täs on mun huone, koti takapihalta ja takapihaa.
5 kommenttia:

 1. Kiva kun oot parantunut ja kiva nähdä sieltä kuvia.

  äiti ja isä

  VastaaPoista
 2. Grääh! Onpas hieno huone sulla, epäreilua. Onneksi parannuit ja taitaa muutenkin mennä aika hyvin. Jaahas, suosittu, pitää kai meidänkin ryhtyä täällä Suomessa koviin otteisiin koululla!
  Oletko jo ostellut vaatteita? Onko siellä ihan erilaisia kauppoja vai perus henkkamaukkaa :0?

  Salli-Satulatuoli -taisit siis arvata kuka olen :)

  VastaaPoista
 3. näyttää kivalta. laita lisää kuvia joskus. :)

  VastaaPoista
 4. Oh! Onneks oot kunnossa etkä kolauttanu päätäs. Muista syyä ja juua hyvin ;))
  Ihanaa ku immeisillä on toi maantieto hallussa ;DD
  ~Hahhi~

  VastaaPoista
 5. Ihan normia tuo tuommoinen "sairastelu" muutostilanteissa ja erilaisissa ilmanaloissa. Esim. Melissallakin oli se ...ööö... amerikan tauti (hiuksia lähti ja sellattii).

  Ihan mukavasti näytät elelevän siellä!

  ~Otus

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: