22.8.2009

fffffggh.

Lounastauko. Oon lokerollani tavaroita vaihtamassa. Joku koputtaa olkapäähäni, käännyn ja nään pojan ja tytön. Tyttö sanoo: "Heyy, we just think that you're very pretty."
Oon vähän aikaa O___O!? Ja sit vastaan "Oh well thank you..." ja päädyn syömään lounasta niitten kanssa.
Toi on jotenki niin parasta tääl: ihmisten avoimmuus ja rohkeus tulla jutteleen.

Toinen kouluviikko ohi, huh. Josko noi lukkarimuutokset ois loppu ny. Mun pitää harjotella vaik mitä... eniten kitaransoittoo. Se tappaa mun sormet mut ei se mitää, kyl ne siihen tottuu.
Ja African Dance on kivaa. Ehkä nopeatempoisin tanssi mitä ikinä oisin voinu kuvitella, herrajumala sentää ku tulee kuuma :D
Maanantaipäivät tulee olemaa täst lähin kiireisiä... Eka kouluun, sen jälkee African dance (kestää 1½ tuntia), sielt suoraan tanssimaan hiphop/streetdancea, josta pääsee kotiin vasta kello seittemän jälkeen illalla. +läksyt viel. Argh :/

Menin muuten perinteisellä keltaisella koulubussilla kouluun tänäaamuna (: romukasa mikä romukasa mutta toimii tehokkaasti ja ajallaan.

Illal olin yhen kaverin nimeltä Megan synttäreillä. Tunsin pari henkilöö etukäteen, oli ihan mukavaa (: viina virtasi ja poltettiin maria ja sillee....
......no eikä :D

Huomenna aikain herätys taas, vaik on lauantai. Sen arvoista pitäis olla ensimmäin USAn vaihtarien meetinki, jees (: joku 9.30am-3.00pm kestävä juttu, mis kerrotaa tietoi kaikista retkistä mitä järjestö saattaa lomilla järjestää yms.. Sitten sen jälkee ollaan menossa vaihtariporukalla The World of Coca Cola Museumiin tutustuu kokiksen historiaan ja maistelee eri puolil maailmaa valmistettua kokista. Oon kuullut kokemuksia maistajilta: joidenki kaukaisten maitten tekemä kokis maistuu ällöltä ja jopa suolaiselta..(?)
But anyway, that should be fun (:

1 kommentti:

  1. Poltteleeko ne siellä muutes maria kuinka paljon? Ku se tuntuu olevan aika suosittua siellä nuorten keskuudessa...

    Ja jos eksyt semmoseen paikkaan ku Target ni kerros kuin halpaa siel on. Kuulen aina et se on "reasonable affordable" ja it pisses me off.

    Terkkuja tee Otus

    VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: