24.10.2009

Spooky things

Jees oon nyt taal Momin vanhempien, Kenneth ja Coryn Woodall, talossa perheen ja koirien kanssa (: Eilen illalla ajettiin reilu tunnin matka tanne kaupungin nimelta Demorest lahettyville. Paljon maaseutua ja Appalakkien vuoristoa.

Meinattiin tanaa menna kummitustaloon, mut ei oikee ollu aikaa.
Ainii en oo kertonu amerikkalaisist kummitustaloista, mihin kuulemma JOUDUN menee tan vuoden aikana. Kaverit pakottaa :D Aattelin etta mikas siina, ei se niin pelottavaa voi olla. Mut naiden tarinoiden jalkeen ajatusmaailma muuttui...
No siis, yks kummitustalo tos Atlantan lahella nimelta Netherworld, on kuulemma niin pelottava, etta sen paikan pitajat joutuu maksamaan reeeilua palkaaa tyontekijoille, koska ne ei meinaa uskaltaa tyoskennella siella.
Ja sit on joku toinen kummitustalo, missa ne pelottelijat saa ihan fyysisesti koskea vierailijoihin ja napata kiinni. Saattaa kuulemma aiheuttaa traumoja. Corey sano et siella on jotain eri tasoja, jonka lapi paastyaan voi joko lahtea tai jatkaa pelottavammalle tasolle... Corey yritti paasta sen lapi mut ei pystyny.. arghargh kuolen :O JOS meen sinne joskus.

Anyway, tanaan kaytiin koko perhe + Momin vanhemmat, corn mazessa!! Eli siis maissipeltoon tehdyssa jattimaisessa labyrintissa. Jakaannuttiin joukkueisii tytot vs. pojat ja alettiin ettimaan rasteja. Onneks meilla oli sentaa pienet kartat siel mukana nii ei kovin pahasti eksytty (: Pojat ehti silti ettia ne rastit ensin ):
Hengailtiin siel vahan aikaa siel maissipellon laidalla ja hypittiin heinapaalien paalla, kehittavaa puuhaa. :D Haha, ja muuten, perhe sai ihmettelyn aihetta kun loytyi suurin muurahaiskeko mita ne oli koskaan nahny: ehka noin 20cm korkea. Kysyin et "mita tossa nyt on ihmeellista... Suomessa on yli puolen metrin korkusia..." Oli ilmeet vahan :OO
Kerranki jotain mika Amerikassa EI olis suurta!
Tassa on se samainen corn maze missa oltiin: North GA Corn Maze

Sitte mentiin yhille vesiputouksille, nimelta Anna Ruby Falls. Kaunista^^ Ja muutenki ajeltiin ympariinsa maaseudulla. Tosi hienon nakoista, ku kaikki puut on erivarisia; punasta, keltasta, oranssia, ruskeeta, vihreeta... syksy!!

Onko pikkasen upea taa Kennethin ja Corynnen talo!! Otin paljo kuvia. Vanhoja esineita kaikkialla, ja grandpa Kenneth kerailee vanhoja esineita, mut ei antiikkisia, vaan esim. Coca Cola juttuja, erilaisia kyltteja, hanella on jopa vanha radioasemakin yli 50 vuoden takaa, joka toimii vielakin!

En voi nyt laittaa kuvia kun en oo omalla koneella (siks ei oo "a&o with two dots"), mutta huomenna koetan laittaa jotain (: Ja Naamakirjaan laitan enemman kuvia ku tanne, kattokaa sielta huomen.

Illalla grammy Coryn, Anna Paige ja Drew oli jarjestaneet meille ohjelmaa kotona :D mikas muukaan ku hyvin pienimuotoinen 'kummitustalo'. Ja mehan ei tiedetty tast etukateen. Yks kerrallaan me muut kaytiin siella pimealla ulkoterassilla, mihin Anna "tohtori Jekyll" johdatti. Siella oli tuolissa lakanalla peitetty ruumis (Drew)... Tohtori esitteli leikeltyja sormia, silmamunia ja aivoja (eri ruoka-aineksia), joita piti tunnustella.. ei nahnyt mitaan. Yhtakkia joku tarrasi jalasta kiinni ja 'ruumis' rupes liikkumaan ja kiljumaan kovaa ja korkealta :S Vahemmastaki saikahtaa... joo kiljuin kyl.
ja siihen se loppu :D ja seuraava uhri sisaan... Mom kilju ihan hulluna, oltiin muut jo sillee etta mita siel oikee tapahtuu..?
Aivan mahtavii lapsia noi Anna ja Drew ((: niinmyos "grammy" ja "pa".

Awws taa oli aivan mahtava paiva muutenki taal Demorestissa ^^ I Loooove America!

5 kommenttia:

 1. Onpa sulla ollut kiva päivä. Mut hei, Suomessa muurahaiskeot voivat olla jopa yli kahden metrin korkuisia, metriset aivan tavallisia, kerropa näin heille. Kummitukseen olet kyllä tottunut kotonakin(: mutta yllättäen pelkotraumoja voi tulla vaikkei itsestään uskoisi, joten kannattaa vähän miettiä ennenkuin suinpäin kaikkea kokeilee.
  kotiväki

  VastaaPoista
 2. Mää voin kuvitella ku ne on nähny sen muurahaiskeon xDD Suomessakin on siis jännii asioita ;)
  Aww... vähä ois mahtavaa sinkoilla vaa pitkin maissipeltoo :3
  Pidä hauskaa!!

  VastaaPoista
 3. Vähän mukavalta kuulostaa :0!!
  Musta tuntuu että Tuikku pitäis päästää sinne kummitustaloon ja kattoo mille tasolle se pääsis...
  Salli Satulatuoli

  VastaaPoista
 4. ...Miks mie? en pääsis ees ekaa tasoo läpi... tai pääsisin, mut musta tuntuu et ne työn tekijät ei ehkä sen jälkee tykkäis musta. Mie kun en kestä ees näitä suomen kummitustaloja huvipuistoissa niin miten ihmeessä mie muka voisin viihtyä tommosissa kummitustaloissa?
  Mutta toi maissipelto juttu vois olla kivaa! tänne kanssa semmonen!

  VastaaPoista
 5. Mulla oli ihan varma tunne että sä et vähästä pelästy, Tuikku. Sulla ku on melkein Unagi!!
  :)
  Salli Satulatuoli

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: