18.10.2009

Rollerskating

Noni vihdoin saan tänne yhen kuvanki siit Homecomingista :D tässä siis Corey ja minä:


Ollaa kyl aika yö ja päivä. Mut ei se mitää, Corey on kiva^^

Mut mut, mistäs alotettais. Perjantai, luulen ettei ollu mitää ihmeellist..? Koulua, african dancea ja.. illal tilattii pizzaa ja katottiin leffaa, pelattiin GH:ta. mukava ilta (:

Lauantaina päiväl olin vaa kotona ja laiskottelin, valmistauduin iltaa varten. Nimittäin Corey aikoi viedä mut rullaluistelemaa!! Corey ja sen vanhemmat tuli hakee mua kotoo, ja ajettiin Stone Mountainille (yks vuori tos lähellä). Siel oli iso rullisteluhalli, jonne pitkin iltaa tuli tajuttomasti nuoria.
Luistelin perinteisillä nelipyöräisillä luistimilla! Vähän oli vaikeeta :S mut hauskaa, kyl jos sais enemmän harjotella nii haluisin opetella kaiken mitä osaan esim. jääluistimil tehä (:

Corey vaan nauro mulle ku kaatuilin >:/ murr. haluun päästä nauraa sille, joten pakotan sen viel jäälle luistelee. Vaikka se sanookin ettei varmasti tuu, koska pelkää et "katkasee viel kätensä sil terällä"
mä: "miten meinasit oikee kaatuilla jos aattelit kätes katkasta?!"
Corey: "30 kertaa pahemmin ku sä"
aika taitavaa. Kyl mä jotenki pahast kaaduin yhes vaihees, otin ranteil vastaan nii nyt sattuu ranteisii vähä.. noo se menee ohi.
En ollu onneks ainoo alottelija siel joka kaatuili :D

Illan myötä se paikka muuttu enemmänki tanssiklubiksi ku rullaluistelu radaksi. 10-11 aikaan illal oli suurin osa nuorista ottanu kengät jalkoihinsa, kun DJ soitti kaikkia tanssibiisejä joihin on olemassa tietty tanssi, ja nuoriso pakkautu radalle tanssimaan (: Mä ja Corey ei oltu ihan tanssituulel, mut istuttii Snack Barissa ja juteltii ja katottii ku sadat ihmiset tanssi (:
Nuoriso teki rinkejä, joiden keskellä ne vuorollaa tanssi streetdancea ja hiphoppia, ihan niiku vaik tossa "You're A Jerk" -musavideossa. Tai ne ketkä on nähny Step Up 2 -The Streets, nii vähän sellain tanssiklubin fiilinki oli siel :D
Ekan kerran oli todella sellain olo et "Nyt tää menee ihan niinku elokuvissa." Sellain.... Tuntu että oon amerikkalainen nuori!! Whoou..

4 kommenttia:

 1. You look great and so is your date.
  It is not surprising that you feel as a young American. It was only a matter of time when you realize that and you say it.
  Life is just what you make it. Congratulations!
  Dia Essex

  VastaaPoista
 2. Corey sulautuu ton tumman kaapin kaa aika hyvin x)) Ootte nätti pari kyl.

  Mieki tos Tealle kerran väläytin et ois kiva kokeilla noit nelipyöräsii rulliksii mut maan nuohoaminen ei nii kyl houkuta :/

  Be a man!! <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko ja näyttävä pari! Tuollaisia nelipyörävekottimia olisi kyllä ihan mukava kokeilla -jos uskaltaisi...
  Salli Satulatuoli

  VastaaPoista
 4. :D EI HITTO OON KADE tosta tanssijutusta :D ois ollu NIIN MAHTAVAA nähä se!!! :( missasin..

  Ja näytät tosi nätilt tos mekos (:

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: