21.10.2009

Small talk # 7

Nonii vihdoin sain taas aikaseks kirjotella :D Sori, on kouluhommia aika paljo menossa nytte.

Maanantaina oli Momin synttärit <3 Suomesta olin pakannu mukaan Kalevala-kaulakorun, "Talon sydän", jonka annoin aamulla ennen kouluu lähtöä lahjaksi. Hän tykkäsi siitä ja laittoi kaulaan (:
Illalla mentii sitte mun tanssin ja Drewn pesisharkkojen jälkee syömää meksikolaiseen ravintolaan syömään. Olin kertonu tarjoilijalle että on Momin syntymäpäivä. Ja kuten sen ravintolan perinteesee kuuluu, kokoontui koko henkilökunta synttärisankarin taakse ja pamautti muovipussin, joka säikäytti Momin :D Sitte ne lauloi Happy Birthday ja antoi ilmasen tequilan hänelle ^^

Apua ku en meinaa muistaa mitä eilen tapahtu... vanhuus iskee.
Öö.. Joo no tavalliin koulupäivä. Jäin viimesen kellon soiton jälkee koululle, hengailin vieressä kun Corey muokkaili upeaa videoprojektiaan koneella. Ja tein Literaturen läksyjä (lue: kopioin Coreyn papereista :D)... On vähän vaikee pysyy tahdissa kun luetaan yhtä näytelmää nimeltä Crusible, mikä on vanhaa englannin kieltä, joten tosi vaikeeta mulle. Ja sit menin kotiin tekee lisää läksyjä.. huoh.

Argh, inhoon Espanjan projektia mikä pitäs tehä... nimittäin piñata! Oon loppusuoralla jo. Inspiroituneena Meksikon lipusta teen siis kotkan muotosta piñataa.. Eli ensin puhalletaa tavallinen ilmapallo, johon teipataan pahvinpalasia ja tehään muotoja, sitte päällystetää koko homma 2-3 kerroksella paperimassaa. Sitte silkkipaperituppoja liimataan sillee, että siitä tulee tuuhea (: ilmapallo otetaan lopuksi pois, aukosta tungetaan karkkia sisään, jonka jälkeen piñataa voi synttäreissä hakata pesismailalla. jes!

Ömm tänään. Keskiviikko. Olin koulussa. Koomasin. Olin African Dancessa. Tulin kotiin. Corey tuli meille, se hakkas mut. Me aina hakataa toisiamme. Niinku mä Timoa kotona :D niiin hauskaa^^
Aijoo! Tänää koulussa oli yks tilaisuus Junioreille. Joku mies kerto meille luokkasormuksista ja saatiin esitteet!! Ei helllsinki nää sormukset on hienoja.... Voi suunnitella ite, ottaa jonkun valmiin... Ja ei tarvi olla samanlainen ku muilla luokkalaisilla! ihanaa.
Kattokaa tästä joitain esim.. Mut kyl niil on hintaakin ihan kivasti, yhyy :(
>> BALFOUR <<

Olipa kiinnostavaa kerrottavaa taas. Noei.
Love you guys <33 so much.

4 kommenttia:

 1. Nameja noi sormukset. Voisin iteki haluta.

  VastaaPoista
 2. Yksi Forever tänne kiitos^^ Juu. aivan ihania ovat. Säästät sitten sen hakattavan jutun mulle eiks joo! Mie voisin tykätä tommossesta... pitäs vaan sitten hommata pesismaila, mut se ei kyl luultavemmin oo mikään urakka^^
  Tai jos et saa sitä hakattavaa säästettyä miulle ni voit sitten tehä miulle yhen semmossen täällä suomes eiks vaa ;D

  VastaaPoista
 3. Janita varmaa mielellää väkertää meille kaikille oman piñatan >:D

  Harmi ku me ei voija hankkii luokkasormuksii ku pitäis perskele tehä ite! Vaik ollaaki monet tehty jo xD

  Love ya and be a man!! \(>3<)/

  VastaaPoista
 4. Äääh, sulla on aivan liian kivaa siellä. Me tullaan kanssa!!! Mnöhmnöhjoo, mutta pidä hauskaa...mulla ei sit vissiin ollukaan mitään muuta.
  Salli Satulatuoli

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: