10.10.2009

Homecomingia

Alotetaas torstaista. Koulupäivän aikana oli Pep-Rally, eli just se valmistautuminen homecoming-peliin. Bändi ja cheerleaderit huudatti oppilaita ja kannustuksia sateli jenkkifutiksen pelaajille... Ei mikää hirveen ihmeellinen tapahtuma, mut se oliki vast alkua homecoming-viikonlopulle!

Torstai-iltana oli koulun jalkapallokentällä paljo väkeä. Kaikki klubit myi siellä omia fundraising-tuotteitaan, eli jotain syötävää parilla dollarilla, kuten African Dance Team myös. Rahat käytetää tukemaan klubien toimintaa.
Samalla siin kentällä oli menossa Powder Puff, eli jenkkifutispeli jota varten cheerleaderit ja pelaajat oli harjotellu kauan; nimittäin pojat oli cheerleadereitä ja cheerleader-tytöt oli pelaamassa, seniorit vs. juniorit! Eli jokavuotinen osien vaihto vain homecomingin viihdeohjelmaksi (: Pojat oli kyl surkuhupaisa näky napapaidoissaan keikuttamassa takalistojaan x) että näin täällä :D

Illan kruunasi iso kokko, The Bonfire. Oli aika kiva näky kun kaikki oppilaat keräänty sen ympärille bailaamaa musiikis (:

Ainii ja kommentoijien mietteihin vastailen: Joo siis vaikka koululla on tosi paljo ei-pakollista ohjelmaa, oppilaat tulee aina paikalle, koska siel on hauskaa (: kukaa ei oo sillee "näääh iha tylsää en kyl tuu", vaa kaikki just rakastaa näit kaiken maailman ohjelmia; Homecoming tanssiaisia, Promia, monet käy jokaperjantaisissa football peleissä, after-school activities eli klubit on tosi suosittuja, vaikka niistä joutuukin maksaa satoja dollareita jos haluaa mukaan. Mut ei näytä haittaavan (:
Vähän toisenlaist Suomessa..: Toimintapäivät on laitettu pakollisiks ku muuten kukaa ei tulis niihin, mut siltikin useimmat lintsaa :D

Eilen perjantaina oli Homecoming Parade, eli paraati jossa oli kaikki klubit + seniorit kävelemässä yhen alueen ympäri. Hienot bannerit kaikilla ja meiän African Dance Team sai paljo kehuja ku tanssittiin ja huudettiin ja laulettiin siellä kokoajan (:
Homecoming football game oli myös eilen illalla! Siel oli mahtavaa, kaikki oppilaat isos kasassa siel katsomossa ja heilu ja huusi, mahtava "school spirit"... ja kaikil kultaa ja violettia päällä ja kasvoissa (:

Ja parin tunnin päästä on Homecoming tanssit!! Omg, oon niin innoissani (: Corey tulee tänne hakee mut tansseihin :D
Uah, ihanku en ois tarpeeks väsyny.. jalat ihan kipeet eilisest paraatista, ja tän aamusesta 2 tunnin african dancesta. Mut ei se mitää... Käytiin tos pedi- ja manikyyrissä äsken ^^

Olipas paljo kerrottavaa taas (: en yritä ylikuormittua. tanssimaa -->

3 kommenttia:

 1. Uu... En malta oottaa kuvia siusta ja Coreystä jos ootte ku yö ja päivä ;D

  Tosi reiluu toi poikien ja tyttöjen osien vaihto et siel se on TAPA. Yläasteel jos poika pukeutu tytöks vikana päivänä ni passitettiin kotii vaihtaa vaatetta xD Pojista yritetään tehä miehiä koulussa ja armeijassa miehistä tehään poikia >:D

  Joo kukaa ei taas ymmärrä, mut tanssiais kuvat on toooooodella toivottuja, kiitos! ^^ <3

  VastaaPoista
 2. Mahtavalta kuulostaa :D hieno kokko tosiaan.

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 3. Siistii!!! Tekstiä ja KUVIA odotellaan tanssiaisista!!!

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: