6.10.2009

Different Class Day

Voi perrrjantai. Unohin taas ottaa kuvan :D no mut mun '70 -luvun vaatetus ei ny ollu mitenkää nii ihmeellinen.. Mun yks ruskee-valkoin mekko, tummanruskee huivi ja valkoset korkkarit, jotka ostin sunnuntaina. (: ja hirveet silmämeikit, sinistä luomiväriä aina kulmakarvoihin saakka. Sellain oli ehdoton täällä 1970-luvulla :D

Koulus näki taas vähän kaikkea... Sophomoret oli futuristisia, ja sitä kirkasta hopea/metallinväriä näki kengissä, päähineissä, housuissa ja viitoissa :D Freshmenit hillbilly-aiheisia; raksahousuja, liian lyhyitä farkkuja, ruutukauluspaitoja, maihareita/lenkkareita ja pisamia kasvot täynnä... Juniorien eri vuorikymmenten asusteet oli söpöjä (: Ja Seniorit oli hienoissa puvuissaan.

Ohooo.... unohinko kertoa, että mullahan on deitti Homecoming-tansseihin :D (Henkka älä huoli kulta<3) Hän on Corey, kaverini enkuntunnilta ja joka kuvaa meiän African Dance -tunteja. Hieno persoona ^^ ja pitkä ihminen, joten ei tarvi huolehtii vaik pitäisin kuin korkeita koroja, aina mä jäisin lyhyemmäks (:
Kyl me erotutaa joukost; Corey on tosi tummaihoinen, ja mä oon kalpea blondi :D Mut ei väliä.

Meiän naapurissa asuu perhe, jonka nuoret Kaitlyn ja William käy yksityiskoulua. Ne just kävi tääl, koska pyysin että saisiko lainata huomista varten, ku koulussa on "private school" day :D pukeudutaa sen tyyliin sit kunnolla. Nää nuoret on just mun ikäsiä, joten sain täydelliset vaatteet huomiseks x) ugh, en ikinä haluis pitää koulupukua joka päivä.

Koulun loppuessa tänään mun piti tehä pari asiaa ja viel ehtiä bussiin, mut eihän se onnistunu. Bussiin pitäis mennä suoraa tietä ku luokasta pääsee ulos tai ei ehi kyytiin :S Piti käydä maksamassa siitä että teki jonku kirjotuskokeen, joo, ja hakee espanjan luokasta joku juttu, ja yrittää juosta korkkareilla siel väentungokses... ei onnannu!
Ainii! Espanjasta puheen ollen. Vaik tiedän ettei tää teitä liikuta, koska ette tunne Señor Speetä, nii kerron että hän ei ollu tänää opettamassa. Miksi? Koska hänelle ja vaimolleen syntyi vauva!! Koko luokalta loksahti leuat auki, "WHAAT?! Omg!"
Oh gosh, ei siit miehestä jotenkaa vois uskoa että se ois isä... Spee on sellain hippi, joka pitää kukkavöitä ja henkseleitä.. hihi<3

3 kommenttia:

 1. No, niitä kuvia ehtii kyllä lisätä ^^ ja paljon onnea opettajallesi! Älä huoli, eiköhän hänestä tule hyvä isä :D

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 2. Jumaliste mikset pukeutunu niinku kasarihevari??!! :D:D Joo, en oo hulluna siihen vuosikymmeneen *innocent eyes*.
  Nii ja ei se oo mikää yleinen ihme, että hipitkin saa vauvoja:D (ku on aina alasti ja aineissa, ni ihmekös tuo) (Ei siis todellakaan sillä, et sun espanjanopettaja ois aina alasti ja aineissa...--')

  VastaaPoista
 3. Varmaa ollu sama fiilis ku yläasteel sillo ku Halme ilmotti et siit oli tullu isä ;DD Kukaa ei uskonu ees et sil on vaimo xD

  Nyaah... Mieki haluun tollasii pukuilu juttui meitin koululle :E Muista ottaa kuva sit siitä siun koulupuvusta ;) Ja sitten myös siusta ja siitä Coreystä. Haluun tietää kuinka yö ja päivä ootte ;D

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: