15.10.2009

JERK!!

Ei juma on ollu kiireinen viikko... Ihan vaa koulun kannalta. Quizeja (pikkutestejä) ja kokeita, yks isompi valtakunnallinen testi...

Tänään saatiin taas Progress Report eli päivitys miten meil menee minkäkin aineen osalta. Jännitin tätä aika paljon mun hissan numeron takia. Nimittäin, Eloise (mun aluevalvoja) ja Mom oli puhunu siitä et mul on huonot hissan numerot.. No, Eloise sanoi kuulemma että jos ne jatkuu, nii valitettavastu on annettava "varoitus". Vaihtarivuoden aikanahan arvosanan pitäs olla vähintään C (yli 70 pistettä sadasta). Ja jos ne vielä pidemmän päälle jatkuu, joudutaa keskustelemaa takasin Suomeen lähettämisestä!!
Toi on aika epäreiluu mun mielestä syyttää vaan mua siitä mun ekasta hissan numerosta, koska meil ei ollut ees kirjoja...

MUTTA onneks Progress Reportissa oli erittäin iloinen yllätys: Historia C (76 p.) !!!!!! JeeEES!
Ja muiden aineiden arvosanat meni näin, että
American Literature B (81-90 p.)
ja kaikki muut A (91-100 p.) ^^
*woou* Mom oli ilonen kans! Ei siis pelkoa viel Suomeen lähdöstä! :D

Ja nyt meil on hissassa kirjat, koetan petrata (:

Hmm joo mitäs sitte... Onhan mul vähän vapaa-aikaaki ollu. Ihana kaverini Corey on ollu meillä viettääs aikaa ku niitten kodis on viel tulvan jäljiltä vesivaurioita. Pelattu Guitar Heroa ja juotu limsavarastoja. Se on myös opettanu mulle moonwalkin :D Ja jerkattu on kans.

Jerkkaaminen!! Ei herrajumala, ei muuten suomalaiset taidakaa tietää mitä se on... en oo varma onks se viel Suomes :D
Verbi "jerkata" on enkuks "to jerk" eli "nytkäyttää". "Jerk" tarkoittaa myös ääliötä.
Tää on nyt niin vaikeeta kirjottaa suomeks...
When somebody's jerking, se tarkottaa yhtä tiettyä tanssia.
Okei en selitä sen enempää, kattokaa ite kun Audio Push esittää Teach Me How To Jerk.
Toi on siis tooodella suosittua nuorison hittitanssia täällä, vain noi kolme askelta. Oli jopa Homecomingissa. Kaikki lähti tästä New Boyzin laulusta ja musavideosta "You're A Jerk", Enjoy!

Tota näkee koulussakin aamulla, lounastauolla ja koulun jälkeen (:
On se vaan hauskaa uskokaa pois ^^
You're a jerk, jerk, jerk, jerk... <3

7 kommenttia:

 1. Täälläkin ollaan iloisia ettet vielä joudu takaisin. Älä kuitenkaan "koeta" petrata hissaa, vaan petraa. Muuten arvosanat tosi hienot. Moonwalkin näkemistä odotamme todella.
  isä ja äiti

  VastaaPoista
 2. Must toi on aika epäreilu juttu et lähetettäis parista Cstä kotio. Okei, ymmärrän kyl et ei siellä oleminen tarkota sitä, et pitää koulu vetää penkin alle, mut pitäs ottaa toi kielimuuriki huomioon... Ku ensisijasesti sinne mennään hankkii kokemuksii ja kielitaitoo. Mutmut. Et varmaan tiennyt tuotakaan aikaisemmin ;D Pärjäile ja kyllä sä selviät siitä hissasta ihan hyvin:D

  VastaaPoista
 3. Vai että tuommonen tanssi...
  mie en aineskaan oo kuullut tai nähnyt et tuommoin ois suomeen rantautunut. Vaikuttaa kyllä melko lailla nilkka ja jalka -tappotanssilta, eli ei aineskaan miulle. Mutta joo. Kyl sie siit hissasta viel selviät kunnialla! Mu toi että historian takia joutuu takasin suomeen... aikas hurjaa.

  VastaaPoista
 4. Yhdyn Jammun sanomaan :/ on se kyllä outo systeemi. Varsinkin ku sulla ei ollu kirjoja! Mut älä huoli :D kun sä kerran sait noin hyvin sen menemään ilman kirjoja, niin ei sulla oo mitään hätää kirjojen kanssa ^^ Hauskalta näyttää toi jerk.

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 5. Joo, täytyy kyllä sanoa että meni luu kurkkuun mulla kun luin tota! Ei ole nimittäin ihan helppo juttu lukea Amerikan historiaa englanniksi... kokeiltu on:D.
  Tosin... jos olisit feilannut, olisimme saaneet sinut tänne nopeammin... noo... vitsi vitsi
  Salli Satulatuoli

  VastaaPoista
 6. Woah! Nyt alan harjottelee tota jerkkausta. Ei tosiaan oo viel rantautunu. Näytti nii mukavalta tavalta liikkua. Tosin mikään ei voita vapaata hytkymistä DJ SiSenin tahtiin ooaaahhh... hehkutan lisää joskus ku nähää mesessä.

  Mut on kyllä persiistä toi systeemi. Ja kun kirjojakaa ei ollu.

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: