7.10.2009

Private School Day

Edellisii kommentteihin viitaten:
Kasarihevari.. :D
Joo Mom haluu kuulemma ottaa kuvia musta ja Coreysta x) Vielä kun mul on valkoin puku ja sil musta, nii kyl aika yö ja päivä ollaan..Tänää oli Private School day. Koululla nähtiin ruutuhameita ja -housuja valkoisten paitojen kanssa. Mä siis tosiaan sain naapurilta lainaksi yksityiskouluvaatteita (:
Tässäpä kuva St. Pius -yksärin puvusta jota pidin tän päivän:

Niinku aamunavauksessa sanottiin, "Today you should remember, that some students have to wear school uniforms, so be happy that you don't." Äää en todellakaa haluis pitää tota yllä joka pv..

Oon niin innoissani!! Huomenna on pep-rally, eli vähän niiku "valmistaudutaa" Homecoming-peliin ja kannustamaan ja kaikkee.. en oikeestaa tiiä tarkallee. kerron sitte ku se on ohi nii tiiän (:
Huomenna illalla on myös The Bonfire, josta puhutaan paljon! Eli koululle pystytetään iso kokko, ja koko koulu tulee sinne viettää aikaa ja osallistumaa illan ohjelmaan. Jees ^^ Tosiaan, en osaa viel tarkallee kertoo mitää ku en tiedä, mut otan paljo kuvia sitten (:

Ja perjantaina ei oo koulua koko Dekalb Countyssa (meiän "kunta"), opettajil joku kokous tai jotain... Mut pe-ilalla Homecoming Gootball Game siis!
Tää viikko on ihana <3

Ainii, Coreylle tänää kerroin just suomalaisist urheilulajeista; eukonkanto ja suofutis! Suojalkapallost tuli tälläst kommenttii: "eiks pelota yhtää pelata siel suossa ku sielt voi tulla alligaattori ja napata jalasta?!"
Siin vaihees tipahdin :D "ahahhahahaahh..... ei Suomes oo alligaattoreita"
"mitä, eikö muka??" :D

6 kommenttia:

 1. Hmm... en kyl oikee tyksi tosta puvusta. Onneks tääl ei oo sittenkää niit.

  Onkos noi kaks karvaista sumuista könttiä niitä koiria? XD

  VastaaPoista
 2. Must toi puku on ihan kiva. Ei kyl kauheen käytännöllinen Suomessa. Ja mitkää talvieditionit ei kyl houkuttele... On se vaikeeta. Juu mut vois käydä tylsäks jos samanlainen vaatetus ois joka päivä. Mitäs muuta? NII, must on jotenki ihanaa ja toisaalta järkyttävääki miten paljo siel on noit koulun järjestämii aktiviteettei? Onks ne oppilaat silti samanlaisii ku täällä, et valittaa vaa koko ajan kuin ärsyttävää on ollu koulus ja tulla vapaa-aikana johonki koko koulun nuotioiltaan sun muuta? Toi nuotiojuttu meinaan kuulostaa siistiltä, mut tiiän et jos meijän koulus ois sellanen ni olisin vaa tosi ärsyyntyny siitä.
  Tulipas taas turhaakin tekstiä ja PALJON. Koeta kestää... :D

  VastaaPoista
 3. Joo on niil ripeitä koiria kuvan perusteella xDD

  En ittekkää haluis koulu pukuu vaik joinaki päivii ois paljon helpompaa ku ei tarvis eriksee aatella mitä päälleen laittaa -.-'

  Alligaattoreita?! XDD Vain eläintarhassa (jos sielläkään :P)

  Pidäpä hauska viikko sit. Miul on hauskaa sit ens viikolla ;D

  VastaaPoista
 4. Tjaa, alligaattoreita? En lähtis ensimmäisenä niitä Suomesta etsimään, yhdyn edelliseen kirjoitukseen, eläintarhassa jos sielläkään ^^ koulupuku kyll sinänsä olis ihan hieno juttu, ainakin aluks, mut aika nopeesti siihen varmaan kyllästyisi.

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 5. GeorgiaGirl, you are just like Janita. You are looking quite yourself even in those clothes. They are not bad but it is good that you keep your own clothes. It is good to know that you have not changed.
  Dia Essex

  VastaaPoista
 6. Kyl mulle tommoset vaatteet kävis... tai mullahan melekein ON tommoset ^^' mut vain melkein.
  Tommonen päivä jos koulus pidettäis ni voisin tykätäkin.

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: