5.12.2009

Small talk # 11

Okei noh tää on nyt menny tälläseks viikottaiseks raportiks että oon hengissä, tää blogin pitäminen (:

Täl viikol on tapahtunu aika paljonkin asioita, toivottavasti muistan ne. Tai oikeestaan en oo muuta tehny kuin eläny tavallist arkielämää, mut on tullu vastaan kaikkia pikkuasioita, mitkä on merkannu paljon..
Kuten nyt, noin alle kuukauden aikana oon alkanu puhumaan enemmän tunneilla ja olemaan äänessä. Se johtuu siitä että nyt alkaa olla puhetta sellasist asioist jotka mäkin oon kuullut ennenkin tai missä mä oon ollu mukana... Voin sanoa että "Yea I remember that too!" Ku vuoden alussa oli niin vaikeeta hypätä mukaan kavereiden juttuihin, jotka tunsi toisensa entuudestaan ja puhui asioista mitkä ne jo tiesi, mut mä en. Että tälleen, oon päässy mukaan joihinki piireihin (:

On ollu hauskaa koulussa, joo. Visual Art-tunnil otettiin kuvia toisistamme seuraavaa projektii varten :D
Espanjantunnilla syötiin perjantaina, ihmisiä toi coctail-ruokia sinne ja syötiin. Ja pidettiin kisoja.
Kitaratunnit on nykyään melkein vaan lorvailua, ellei oo joku soittotesti tulossa. Mut yleensä siis vaan istutaa ja jutellaa tai kuunnellaa musaa siel (:
Interior design on tosiaankin sisustamista, tehään yhtä isoa projektia täl hetkellä. Ja joka perjantai katotaan sarjaa nimeltä "Top Design", hieno sarja :P
Literaturessa oli runoja käsiteltävänä. Ja luetaan yhtä tarinaa taas, joka on niin vaikee etten ihan oikeesti tajuu siit mitään! Pelkkiä sivistyssanoja täynnä koko novelli. Vattuuh, saa nähä miten taas siitäkin ne testit menee.

Drawing tunnit on ihan parhaita, rakastan niitä^^ Lauotaa enemmän tai vähemmän järkevii juttui siel... Ja "dead baby" -vitsit on hittikamaa. Kuten täl viikol puhuttii baby smoothieista.
"Do you need a baby smoothie?" [yleensä "you need a cookie?"]
-I want a smootie.
-What flavor?
-Baby, please.
Hyss, julmaa tiedän, mut ollaan niin sarkastisia ettei välitetä :D

Noh, perjantaina African Dancessa satutin itteni. Yks liike on sellain mis pitää kääntää vartaloo ylös ja alas ja sivulta toiselle ja taakse hirveet vauhtii, niin reväytin vissiin jonkun lihaksen tost heti kylkiluitten alta.. Eka sattui hirveesti pelkkä hengittäminenkin. Nyt sattuu kun yskin ja jos kävelen reippaast / juoksen tai venyttelen.

Tänää lauantaina kävin Momin kanssa kampaajalla. Nyt alkaa mun hiukset näyttää jo siltä miltä haluankin (: tosin vähän pitää viel edestä kasvattaa. Eli siis edestä pitkät, vino otsatukka, takaa lyhyet. Väriä ei tullut, mutta kyl sekin on tulossa (: Ajattelin joululoman aikana värjätä oranssiks! Peksu, jos luet tätä niin muistathan meidän "vedon" :D

Oon viel tänä iltana menossa Coreylle hengaa... en haluu olla koko iltaa yksin nii meen sinne. Mom menee yhteen aikuisten juhlaan, Anna työapulaiseks sinne, ja Dad ja Drew on Floridassa katsomassa jenkkifutismatsia.

Huomenna..? Ainii joo, mun kaveri Blenna tulee tänne. Suunnitellaan kakkua yhteen ens viikon taidenäyttelyyn (: Pyramidin muotonen. jees siit tulee hieno :D

4 kommenttia:

 1. Wauu ku kuulostaa taas hiinolta!
  Kertooks ne siulle yhtää blondi vitsei vai tunnetaaks siel ees sellasii?? Jos ei ni mää voin uhrautuu kertoo sulle blondi vitsei ;)

  Ja siun hiuksittimista tulee edelleen hiinot!
  (sanon tän varmaa kolmatta kertaa ^^')

  VastaaPoista
 2. ja sun kannattais kans mennä jenkkifutismatsii!! ite ainaki menisin :)

  VastaaPoista
 3. Ei me blondivitseihin viel olla päästy :D mut viel on aikaa x)
  Kiitti Hahhi <3

  fful, oon kyl ollu ihan tarpeeks kattoos jenkkifutista (: ollu ties kuinka mones pelissä ja telkkarist näkee liikaa ku Drew kattoo sitä kokoaja :D

  VastaaPoista
 4. :D oi jos mekin seurattas tv-sarjaa koulussa, kuten Top Design.

  Täällä on jo lunta! Ei kovin paljoa, mut onneks sentään on. Mietitään kuumeisesti puurojuhlaa, onko teillä siellä mitään erityistä joulujuttua?

  Pidä hauskaa, t. hyperhikke ^^

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: