16.12.2009

*köh köh*

Noni, vika viikko, joka tarkoittaa sitä että meil on "finals", eli loppukokeet.

Maanantain olin kotona, koska olin viel kipeä... Tiistainakin vielä nuhaa, mut oli pakko mennä kouluun kun oisin muuten missannu kaiken kertaamisen niil tunneil ): Joten menin kouluun, ja selvisin.
Keskiviikkona oli eka loppukoe-päivä (yks koe). Kaikilla oppilailla oli seiskatunnilla se koe, mikä niillä seiskatunnil lukkarissa lukee. Mulla: Historia! Se oli järjestetty sillee et jokaista tuntia ennen koetta oli lyhennetty sen verran, että kokeeseen jäis aikaa tehä sitä noin kaks tuntia.

No, kokeessa oli 50 monivalintakysymystä, ja olin numerossa 45, kunnes huokaisin syvään ja aloin yskimään niin, etten lopulta saanu ees henkeä. Mr. Fitch sanoi että mee käytävään juomaan jotain, ja menin. Yskä laantu, tulin takas, mut heti ku istuin takas pulpettiini, se alko uudestaan. Mut se ei ollu tavallinen yskänpuuska, vaa en oikeesti saanu henkeä vaikka ei joka kohdas yskittänykään... Sydän pomppi hiton kovaa, ja mr. Fitch vei mut koulun päätoimistoo, mis rehtori soitti Momille et tulee hakee mut. Haukoin siel sit henkee...

Mom oli tiestyst hädissää, mä viel enemmän, itkin oikeestaa ku sattu ja tuntu oudolt... Mom vei mut sit lääkäriin ja samal mul tuli ihan hyvä olo, ei enää hengitys salpautunu. Mut sainpas silti 2 erilaist lääkettä ja inhalaattorin joka avais mun hengitystiet, koska ne on niin tukkeutunu tän flunssan takia, ja sit ne on saanu jonkun tartunnanki, mil on niin hieno nimi etten osaa kirjottaa sitä.

että näin. . . Aina mus on jotain vialla. Torstaina ja perjantaina ois kolmet kokeet molempina päivinä, eikä muuta. En kyl tiedä menenkö, koska mun ois pitäny opiskella tää päivä jonka vietin lääkärissä, mut sekin aika meni siinä... Eikä mul oo enää mitää mahiksii ehtii ainakaa mitää kolmee laulunpätkää opettelee kitaral soittamaan :<
Sain kyl vapautuksenki, ja rehtori sanoi et jos en pääse kouluun huomen niin voin tehä ne testit kun tuun lomalta. Äh mut haluisin ne pois alta! äääää....

Mut nyt toisii tunnelmii. Jotkut tietää jo, useimmat ei... Eli kuten jotkut varmaan jo vähän päättelikin, mulla ja Coreylla on joku juttu menossa. Ja nyt me siis ollaan yhessä.
Ja en nyt välitä yhtään "onkos-tuo-nyt-järkevää-kun-kuitenkin-joudut-jättämään-Coreyn-sinne-Amerikkaan" -puheista.
Corey on lahjakas ja uskomaton, ja meil on tosi paljon yhteistä. Uniikki, ainutlaatuinen Corey<3

Okei sit mun on pakko kertoo mitä Anna-Paigelle opetettii koulussa.
Anna sano Momille: "Opettaja sanoi että useat naiset Euroopassa ei sheivaa."
Mom: "Niin...?"
Anna: "Mut tää ei pidä ihan paikkaansa koska kuten oot huomannut, Janita ei oo kovin karvanen."

:DDD ihanat 10-vuotiaat.

Joo mut taidan mennä lukee silti varmuuden vuoks noihin kokeisii... DÄÄM, oon niin turhautunu. Suurin osa kokeist on helppoi, mut toi huominen kitaransoitto huolestuttaa... no, mul on siit kurssist täydet 100 pistettä nii ei se voi kauheen paljoo laskee koko kurssin arvosanaa.

5 kommenttia:

 1. "... Janita ei ole kovin karvainen." :D Koskas sulla alkaa joululoma? Meillä on huomenna puurojuhla ja vika koulupäivä. Pakkanen on jossain 20 asteen tuntumassa, toivottavasti ei tästä kiristy.

  t.hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 2. Sanoppas sille likalle, että täällä Suomen maalla ihmiset kasvattaa talvikarvaa ;D

  VastaaPoista
 3. Onkohan toi joku astmajuttu, kun inhalaattorinkin sait :O! Noh, älä välitä niistä kokeista, tulet täysin terveenä sinne kouluun niin kaikki rullaa taas ihan hyvin :D
  Mietityttää kyllä vähän että mitä kakkea ne siellä opettaa meistä eurooppalaisista... muistathan kuitenkin kertoa Anna Pagelle että me myös käydään vain kerran kuukaudessa suihkussa niin että säästetään vähän vesilaskuissa.
  Pärjäile, Salli Satulatuoli

  VastaaPoista
 4. Oho... joo huomaa että täällä ollaan loman tarpeessa.. nimihän oli Anna-Paige! hajotkaa siihen sitten
  Salli S.

  VastaaPoista
 5. Ainiin ja kerropas myös että täällä voi vaikka juoda vessanpytystä kun tulee niin puhdasta vettä sieltä!
  No joo. Tulinhan vain heristämään nyrkkiä >:(
  Kirjoitappas jotain, että taas pääsee lukemaan.
  Ja joulusta sitten KAIKKI. Ihanaa lukea, kun toinen kokee vähän erilaista joulua siellä! ^^

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: