31.12.2009

New Decade

Vuoden 2009 viimenen blogikirjoitus!

Joulun jälkeen oon vaan lomaillu ja pitäny hauskaa (: Mitäs, no viettäny aikaa Coreyn kanssa meillä ja ulkona hengaillen..

Jotkut onkin jo kuulleet, kuinka Coreyn perhe on tekemässä elokuvaa. Auttamassa heillä on musiikkihenkilö, joka on tehnyt musiikit mm. elokuviin Ocean's Eleven, - Twelve ja -Thirteen, 2012, ja uusin James Bond. Heille tulee myös käyttöön pienoishelikopteri, jolla voi kuvata ilmasta käsin ja kaikkee... Leffan on käsikirjoittanut Coreyn isä, Mr. Golden. Ja Corey on päähenkilö. Tää elokuva saattaa viedä Goldenien maineen kuuluisampaan suuntaan (:
Ainiin, ja myös minulla on yksi pieni osa siinä leffassa *wohoo* :D
Joten maanantaina Corey toi mulle sen käsikirjoituksen, ja se on tosi hyvä, sellain katuhenkinen, surullinen myös. Tykkään (:
En saa kertoo liikaa. (:

Pari päivää sitte vaan olin kotona, kävelyttelin koiria ja liikuin ulkona tutkimas paikkoja.. Ihana ku taas vaihteeks ei oo kylmä, vaa aurinko paistaa ja ulkona tarkenee pitkähihases paidas. Hehehee ei oo ikävä Suomen talvea :P

Torstai - New Year's Eve! Mentiin Gwinnet Countyyn, Ice Forumiin luistelemaan! Hehe vihdoin saisin kostaa Coreylle sen ***** rullaluisteluillan. :D Oltiin siis minä, Corey, Me'Sha, Anna-Paige, sen kaveri Heidi ja Mom.
Kukaan niistä ei aluks osannu luistella paitsi mä :D joten sainkin nauraa Coreylle kun se kaatusi! (yea Corey i had to put it here! u can try to beat me for that like u sed.) :DDD
Mut Corey on rullaluistellut paljon, joten se hokas nopeesti miten luistella... Nii joo, oli se aika vaikuttavaa, että joku osaa tehdä moonwalkinkin luistimilla. Lahjakas kun on <3
Me'Shan opetin luistelee takaperin (: Meil oli kolmestaa hauskaa siel. Kun oltiin penkil huilimassa, yks random mies tuli siihen sanomaanki: "You guys are great on ice" *smile* tai jotain tollast. (: heh.

Nyt ku tätä kirjotan, on kello seittemän illalla uudenvuodenaattona. Muu perhe meni tutuille viettää uutta vuotta, mä oon yksin kotona. Mitä meinaan tehä? No, tos myöhemmin Corey tulee hakee mut ja mennää niitten luokse, missä syödään, ehkä ammutaan raketteja, ja lasketaa sekunteja kunnes vuosi vaihtuu, ja alkaa uus vuosikymmen, 2010!!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010 !!! <3

5 kommenttia:

 1. lol yay! new years with the one I truly love!! loveu Janita <3

  VastaaPoista
 2. Dear Georgia-Girl, Happy New Year! For the past five months has been an amazing time for you. Your life sounds like a movie and a great love story. He’s quite a boy! Five months left wonderful life and it’s just what you make it. Congratulations!
  -- Dia Essex --

  VastaaPoista
 3. Taidat päästä punaiselle matolle!!!! Muista sitten aina vain kiittää mua niin kaikki menee hyvin:D
  Onko coreyn porukat tehny paljon elokuvia aikaisemminkin? Mun on sitten pakko nähä se filmi!
  Hyvää uutta vuotta, täällä sua kaivataan!
  Salli

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu toi leffa homma. Katotaa sit mitä tulevan pitää ;)
  Ja oikein ihanaa Uutta Vuotta hanille~ !!
  Saadaan sut tänä vuonna sit takas tänne ^.^
  On jo kova ikävä. Mutta nauti ja muista:
  Be a man!! ;DD <33

  VastaaPoista
 5. Miten voi olla että tossa pari päivää sitten (ennen ku luin tän sun blogi entryn) näin unta että joku moonwalkkas luistimilla!!! ENNEUNI...

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: