9.12.2009

Älä unohda

Sunnuntaina Blenna siis oli meillä. Mietittiin nopee millain kakku tehään torstain Edible Art -näyttelyyn, ja sit vaa juoruiltii kaikkee mahollist koko päivä..
Blenna on mahtava tyttö kyl x) mun eka oikee ystävä tääl Amerikois. Hänkin oli just ennen koulua muuttanu tänne Afrikasta, ja aateltii et on helpompi ystävystyy eka jonkun kans, joka ei myöskään tiedä millain on meno (: Eksyttiin sit aina yhessä käytävil ja tultiin tunneille myöhäs. Onpa hauska muistella aikaisia elokuun päiviä :D

Maanantain oli raskas päivä jollain taval. Väsytti taas viikonlopun jäljiltä. Ja vielä african dance sekä hiphop perään...

Tiistaina oli Dadin synttärit (: Annoin sille aamulla halin ja sellasen hienon pronssisen korkinavaajan, johon oli kaiverrettu tai jotenki tehty Suomileijona. Laitto sen heti avainnipun joukkoo (:
Blenna oli taas koulun jälkee meil ja tehtiin pyramidikakkua. Aika sähläystä, mut kyl siit voi sanoo et se on pyramidi - just ja just :D
Mut ei meiän tarvi ees voittaa sit kilpailua.. Tehään se vaan extra creditin takia: Visual Arts-kurssin loppuarvosanaan lisätään kaks pistettä jos osallistuu edes (:

Hyperhikke^^ kysyit, onko meil mitää joulujuhlaa. Eipä oo, ja syitä on kaksi:
1) 1700 oppilasta on liian paljon yhteiseen tapahtumaan
2) suuri joukko oppilaista edustaa uskontoa, jotka ei juhli joulua. Eihän meillä siis opeteta edes uskontoa täällä. Eikä opettajat saa sanoa koulussa "Merry Christmas", vaan "Happy Holidays" :O

Keskiviikko eli tänään... mitäs, no, eräästä syystä erityisen alakuloin päivä. Henkilökohtasta. Ja oli african dance viimestä kertaa, seuraavaks tanssitaa joululoman jälkeen.

Hmm.. Alkaa huolettaa pikkusen kun ens viikolla on monissa aineissa loppukokeet. Tai oikeestaan huolettaa vaan Am. Literaturen ja vaan vähän Historyn kokeet. Literaturessa on vaan noi kaikki näytelmät, romaanit ja novellit mukana mitä ollaan luettu, ja ne on hirveen vaikeita ymmärtää..

Ja joulu lähestyy, se tarkottaa sitä että ystäväni, toinen vaihtari täältä koulusta lähtee kotimaahansa Saksaan :( Emily on täällä siis vain puoli vuotta vaihdossa.. Mut tää Bahrainista kotoisin oleva Mahmood pysyy koko vuoden tääl eikä se kuulemma ees kaipaa kotiin ollenkaa (:

4 kommenttia:

 1. Tule tänne Suomeen sitten angstaamaan, mutta pidä siellä hauskaa niin kauan kuin teillä joulukalkkunaa (?) riittää!
  Aika monipuoliselta tuo touhu tuolla kuulostaa, kateeksi käy.
  Salli-Satulatuoli

  VastaaPoista
 2. :D Olis kiva nähdä se pyramidi. Onnea kilpailuun!

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 3. Vietättekö perheen kesken joulua? Muista sitten esitellä suomalaisia jouluperinteitä:D

  VastaaPoista
 4. Toho Jannun viestii liittyen ni älä tee sellast jouluperinnettä ku meitin yks luokkalain. Se inhoo anoppiaan yli kaiken ja sit sillä on ollu kotoo sellain jouluperinne et ne polttaa kuusen 25.12. et joulu on sit ohi. Se sit kovaa äänee koulus viime vuonna ilmotti et se meinaa polttaa anopin kuusen mut häne vaimonsa ei oikee tykänny ideast.
  Katotaa miten käy tänä jouluna ;)

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: