28.11.2009

Thanksgiving

Maanantainako viimeks kirjoitin. No, kerrotaanpa sellaista, että tällä viikolla viikonlopun ja kouluviikon pituudet vaihto paikkaa: kaksi koulupäivää, viisi päivää vapaata! Olipas nimittäin Thanksgiving break!

Tiistain koulupäivän jälkeen oli ihana tunne päästä lomalle loppuviikoks. Corey hillu taas meillä koulun jälkee (:
Keskiviikkona minä, Mom ja Anna mentiin teatteriin kattomaan paljon kohuttu New Moon. Oli se mun mielestä ihan hieno (: Vaikka ennen elokuvaa saatiinkin Drewn kavereilta kuulla kommenttia: "Se on vaan leffa jätkistä jotka riisuu paitojansa!"
Totta sekin osittain :D

Torstaina me lähettiin taas Grammyn ja Pa'n luokse, tai oikeestaan mentiin Momin serkulle viettämään Thanksgivingiä ja ennen kaikkea SYÖMÄÄN. Syöminenhän on Kiitospäivän päätarkoitus; ollaan kiitollisia hyvästä sadosta. Ei luoja sitä ruuan määrää! Ja makua! Ihanaa ruokaa, saatto löytyä jopa yks uus lempiruoka! Sekin oli Grammyn tekemää, joten eiköhän se tee miulle sitä sit useamminkin ^^
Sinne tuli muitakin sukulaisia Momin puolelta. Paikka oli iso kanafarmi, jossa nää talon omistajat kasvatti kanoja ja kukkoja. Kukkokiekuu, joka puolel ja lintuja käpytteli ympäri pihaa vapaina (:
Siellä me nuoret pelattiin melkeen koko iltapäivä katukorista ja otettiin hauskoi kuvia ja naurettiin. Siel oli yks 10-v. poika, Jake, joka oli niiiin sulonen, se kyseli kaikkee ihan hulluu "Is there (this and that) in Finland...?" Kuten onks Suomes uima-altaita, pleikkareita, jääkarhuja, koripallo-peliä... Hihih niin söpö (:

Oltiin to-pe välinen yö ja koko perjantaipäivä Grammyn ja Pa'n luona. Perjantaina käytiin sellases paikassa nimeltä "Babyland General Hospital". Vauvasairaala :D mut ei mitään oikeita vauvoja, vaan nukkevauvoja. Kerronpa tarinan, mistä tälläset vauvanuket sai alkunsa.

Musta mies nimeltä Xavier Roberts, muutama kymmenen vuotta sitten, vietti köyhää elämää. Hänen perheelläkään ei ollut lähes yhtään rahaa. Roberts alkoi tekemään käsin vauvanukkeja ja myymään niitä suht kalliilla hinnalla. Nukeista pidettiin ja niistä tuli harvinaisuuksia, joita jokainen kuitenkin halusi saada itselleen. Nykyään Xavier Roberts käärii miljoonia näillä nukeilla, jotka maksavat noin 300 dollaria jokainen.


Jokaiselle vauvalle on oma etunimi ja toinen nimi. (:

Sitte kierreltiin vähän joka paikas Demorestia, ja käytiin pikaruokalas syömäs :D eheh. Paikka nimeltä Dairy Queen, vähän samanlain ku Mäkkäri.
Perjantai-iltana tultiin sitte kotiin.

Kerron lauantaipäivästä enemmän huomen (; lupaan. Jännä päivä mun mielestä.

2 kommenttia:

 1. Hitto kirjotat liian pitkii juttui. Mulle tulee AINA alkupäässä mielee joku kysymys ja sit unohan sen.
  Tai sit se on niin päin et mul on liian lyhyt muisti --'
  New Moonista tulikin mieleen, että näin cittarissa sellassen naurettavan kirjan, missä kerrottiin sen elokuvan tekovaiheista! En kuiteskaa ostanu :D:D
  Siellä kiitellään sadosta, mutta täällä ei kyl kiitosta heru. Inhottava koeviikko >:( onneks sä sentäs kirjottelet tänne et on jotain mikä pistää ketuttamaan vielä enemmän ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ku kuulostaa taas nii kivalta toi siun elämän meno siel ^^
  Sun pitää iha piruuttaa sanoo jollekki joskus et kuljetaa koiravaljakoilla ja ratsastetaan jääkarhuilla ja eletään ikluissa ja et siun porukoilla on pingviini farmi ect. x))

  Be a man and we love ya!! <3

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: