23.11.2009

I look like Marilyn Monroe?!?

Viikonloppu meni :/
Olin lauantaina Coreyn, Meshan ja Yerocin kanssa hengailemassa tuol kaupungilla (: Oltiin Northlake Mallilla eli ostarilla kierreltiin, sit käveltiin toisee kaupunginosaan Tuckeriin. Siellä syötiin Taco Bell:ssa, käveltiin vaan, hengailtiin isolla vanhalla leikkipaikalla... aina iltamyöhää saakka milloin oli pimeetä ja kylmää (:
Se ol kyl mahtavaa. Kerranki oli sellain olo et voi tosiaa vaa mennä "kylille" hengaa kavereitten kans.
Ainii ja tuol ku oltiin Mäkkäris kans (eka kerta ku käyn amerikois Mäkkäris!! woou!), kävi tosiaa ilmi et on totta, että limsamukin saa täyttää niin monta kertaa ku haluaa. Tuli varmaa lähelle 10 kertaa täytettyy se sellain pienikokonen muki :D ei juma, oli meil pien kiire ettii vessa sen jälkee.

Sunnuntain en nokkaani pistäny ulos ees sen vertaa että oisin koiria laskenu sisään :D Ei ollu kirkkoa tänään, eikä mitää tekemistä muutenkaa. Tai oli, kouluhommia... Maalasin yhtä kuviksen hommaa varmaa pari tuntii, enkä silti saanu valmiiks... tosin maali loppui. Sitte hahmottelin piirtämistunnin kuvan loppuun.
Mul on tää koulunkäynti kyl pitkälle taiteeseen keskittynyttä (: Kaksi Art-tuntia, musiikkia (kitaratunnit) ja African Dance (tanssikin on taidetta!). Ainiin ja voihan ton Interior Designin luokitella periaattees taiteeks, sisustamisen kannalta (:
Luokkasormuksenhan mä suunnittelin niin, että toiselle puolelle sormusta pyysin kaivertamaan Lakeside High Schoolin logon, Viikingin, ja toiselle puolelle taidetta edustamaan väripaletin ja siveltimen. Se tulee olee niin hieno! En jaksa oottaa et se sormus tulee!!
Tänää, maanantaina olin koulun jälkeen taas ostarilla ettimässä joululahjoja. Enkä löytäny ku yhen! No, mut se oliki se tärkein.
Sitte oli pakko ostaa kun tarjouksella sain, pari vyötä... eheh.

Siellä kun on noita yksittäisiä (yleensä maahanmuuttajien pitämiä) kojuja, mis ne myy vöitä, hattuja, koruja yms., niin kattelin siinä yhen 45-50 vuotiaan intialaismiehen kojus olevia vöitä. Se mies sano mulle "You look like Marilyn Monroe." :DD hahah, no sanoin kiitos. Sit se alko puhuu mulle ihan mukavia, kysy mist maasta oon ja tykkäänkö olla Amerikas ja sillee... Suomalaiselle etäisyyttä rakastavalle ihmiselle oli aika ahdistavaa kun se otti aina yhen askeleen lähemmäs mua. Siin vaihees ku olin lähössä, sanoin et "I gotta go now, so..." se sano:
"Can I get your phone number so we can talk more?"
Ajattelin näin:

Mut sit tyydyin vaa puree hammast. Tai nallea.

Sanoin vaa "Um, NO.... Happy Thanksgiving.." ja lähin pikakävelyy pois sielt. Ällöö! Kauhee raiskari varmast...

4 kommenttia:

 1. Eih! Mä haluan kanssa Taco Belliin syömään!!! Mutta aika makeeta ettei sulla ole matikkaa tänä vuonna, samaa en voi sanoa meidän puolesta. Odotan innolla että nään tuon sormuksen:)
  Kauhea ukkeli, olisit hyvän Kiitospäivän sijaan toivottanut hyvää mieltä vaikka potkulla arkaan kohtaan! Jep, olen vähän väsynyt...
  Salli Satulatuoli

  VastaaPoista
 2. joo, kait sitä olis yritettävä ainakin :] ja ehkä mä jaksan, ehkä en. Kauhee muuten toi äijä tos..

  VastaaPoista
 3. Sellasta se Janita on ku lähtee suureen maailmaan nii siel on enemmänki tollasii äijii...
  Mahtavat reaktio kuvat siul ol kyl ;DD

  Miulki on toi koulu aika taide painotteista. Mistäköhä johtuu...? ^.^

  VastaaPoista
 4. uu.. Se on Edi ja Gaara.. Ihana <3
  Muutta joo. Mie oisin varmaan kattonu aika pitkään sitä miestä siin vaihees ja unohtanut kysymyksen sanonu heippa ja lähtenyt kiitää toosi nopeesti...
  Mieki haluun noin rennon koulupäivän!! Nyt joutuu lukee ranskaa ja saksaa ja englantia... Pää on niin täynnä ja hermoromahdus lähellä jos ei saa kohta huutaa ja kunnolla... Tarvittisin purkkaa..
  Mut hei, sie pidät siellä huolta ittestäs ettei tommoset ylimääräset äijän käpykät ala lähentelee eiks joo.

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: