6.11.2009

Small talk # 8

Hellou (: Noni sitte halloween-tunnelmista taas arkeen.

Tää kouluviikko oli niin tavallinen että eipä siitä paljon mitään kerrottavaa oo. Joka aamu oon juossut että oon ehtiny bussiin (jos oon ehtiny).

No, taideaineiden opettajilla on käynnissä kilpailu, jonka osallistujien pitää tehä ruoka-aineista syömiskelpoinen ja erityisesti näyttävä taidehistorian luomus. Esimerkiksi tasainen piirakka johon on kuorrutteilla "maalattu" Mona Lisa. Tai vaikka Pisan Kalteva Torni. Tai banaanista tehty delfiini, jonka kuvan opettaja myös näytti (miten se liittyy aiheeseen..? :D)
Minä ja Blenna<3 (eka kaverini tääl koulus), tehään yhdessä jonkunlainen kakku. Ideoita on mm. egyptiläisten pyramidi, antiikkivaasin muotoin kakku, jopa Paavo Pesusienen koti :D jees.. katotaa ny mihin päädytään.
Ja siis jos kilpailuun edes osallistuu, saa lopulliseen aineen arvosanaan 2 lisäpistettä (: arvokkaitaaa.

Luokkasormus on tilattu! Nyt perjantaina tilasin. Makso se päälle $ 270, mut hieno se on (: Eikä sitä paljon halvemmal ois saanukaan. Mom näytti sen lukion ja yliopiston luokkasormuksia. Se pitää niitä vuorotellen oikeassa nimettömässä, missä luokkasormuksen paikka on (:

Torstai-iltana olin koululla kuuntelemassa koulun klassisen musiikin orkesteria. Aih, hienoo musiikkia (: Ja paras oli kyl kun ne soitti kaikki Pirates of the Caribbean musiikit. Ja sainpas extra credittiä, eli kun meni kuuntelee sen konsertin niin sillä saa korvattua jonkun haluamansa kitaratestin! Jees^^

Tääl on kaikki kaupat ja ostarit jo ihan joulukoristeiden peitossa.... :D gosh

Oon tosi onnellinen ihanan kaverini Coreyn puolesta, se on koko viikon hehkuttanu kuinka se sai paikan yliopistosta, jossa sen opettajana toimii eräs kokenut ja kuuluisa elokuvaohjaaja! Jonka nimeä en nyt muista. Ja Coreyn on syytäki olla innoissaan, sillä se valittiin sen ohjaajan oikean käden mieheks! Wooou... Ja sehän sen päämääränä oli, pääs just sille paikalle mikä sen unelmana oli (: Ja silmät vaan loistaa.

Leffoista puheen ollen, käytiin tänää kattoo yks pelottava sellanen. Niin järkyttävä että se on pääsyy miks en oo vieläkään nukkumassa (klo 00.020 am...). Corey on nähny tosi paljon kauhuleffoja, ja sekin sano että toi oli yks kauhein mitä se oli nähny. Nimi on "The Fourth Kind", se tuli just julki, joten on varmaan Suomessa parin viikon sisällä. Leffa on pitkälti tositapahtumiin perustuva, psykologista kauhua, mikä on mun mielestä kaikkein pahinta.. Hitto sentää, kylmät väreet iski taas ku aloin ajattelee sitä. Molemmat siel suunillee itkettii pelosta :S
>> The Fourth Kind traileri <<

JOS nyt joku aattelee et haluu mennä kattoo sen nii menkää hyvään leffateatteriin kattoo. Kotona se ei oo mitään.

5 kommenttia:

 1. Uu, kuulostaa tosi hienolta toi kilpailu :D muista ottaa kuva siitä teidän työstä!

  t.hyperhikke ^^ täällä on muuten lunta.

  VastaaPoista
 2. Kaikkea kivaa tuntuu siellä olevan! Aika massiivisiahan ne luokkasormukset olivat kun kävin kattelemassa silloin, mutta hienoja!
  Hyvä että sulla tuntuu menevän siellä tosi mukavasti, meillä on ikävä!
  Salli Satulatuoli

  VastaaPoista
 3. No nyyh... Mieki tahon kouluun tekee kaikkee kivaa :((
  Mut joo... En kyl itte nykyää pysty kattoo kauhu leffoi :p En suostuis ees lähtee jos pyydettäis :'D Tuikku ja Ninnuska puhu ihan törkeen kauan eri kauhu leffoista pe-la yönä -.-

  p.s kehun tässä sulle sitte kuinka hyvin veljes osaa soittaa rumpui. Oli törkeen hyvät jamit eli kiitos Timolle siitä ;D

  Be a man och we miss u so much!! <33

  VastaaPoista
 4. Mä niin haluun nähdä ton elokuvan. Vaikutti hyvältä.

  Mutta kiva kuulla et siel on kaikki okei ja et sulla on kamuja. Me todellaki ikävöidään täällä, vaan eip voi mittää. Kyl sä sieltä takasin tuut (toivottavasti muutaman kasvatetun kilon kanssa >:D )

  VastaaPoista
 5. Tervve terve vaan sinne, itse olen nyt pari päivää sairastellut. Ei ole possunuhaa, enkkä usko että tauti leviää kommentoinnin kautta... Vai leviääkö? ;D
  Täällä on tosiaankin kamala possunuhapelko, ainakin kaikki kotiäidit ja vanhukset spekuloivat leviämistä. Mites siellä teidän suunnalla? Ovatko tyypit kauhuissaan tästä sikaflunssasta? Onks siellä päin kauhiasti tartuntoja?
  Ihunaa on myös se, että olet ystävystynyt ton Coreyn kanssa:D Ja muidenki tyyppien:D Hyvinhän sulla siellä menee, vaikkei se ihan SUOMEN tasoa ookkaa(vaan parempaa...)

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: