11.11.2009

Small talk # 9

Aahahahahaaah :DDD Kiitos Asio Otus, sain kyl mahtavimmat naurut vähään aikaan tost videosta!!
Tässä siis, kattokaa ihmeessä. Kiitokset rakkaalle pikkuserkulleni (:
>> Tyhmii Amerikkalaisii <<

Just, tää Corey ei millää suostu uskomaan ettei Suomes oo pingviinejä. Se väittää, et "Pakkohan siel on olla pingviinejä ku se on niin pohjoses! Ja varmaan syötte siel jääkarhunlihaa!!" :')

Ja ihmisten mielestä eukonkanto on paras urheilulaji mistä ne on koskaa kuullu. :D

Noniinh, täs viikonloppua vietellessä. Lauantaina olin päiväl vaa kotona, kävin Zachin (koiran) kanssa juoksulenkillä. Tääl on taas vaihteeks vähän lämpimämmät kelit, sillee et pärjää shortseissa ja t-paidas päivällä (: Illal mentiin sitte kattomaan leffaa nimeltä "2012". Minä, Corey, Mesha, Yeroc ja tän tyttöystävä jonka nimee en muista... Ihan taju realistisesti tehty leffa, kannattaa kattoa. Ei siis oo kauhuleffa täl kertaa (:

Sunnuntaina oli Sunday School ja kirkko, olin siellä.. Ja jumalanpalveluksen jälkee jäin sinne Youth Groupin kanssa puuhailemaa. Syötiin tacoja ja tortilloja, jonka jälkee pidettii pien kisa. Jakauduttii kolmeen 5 hengen ryhmään, ja yks ryhmä sai 4 paperikassia. Kyljissä luki elintarvikkeita mitä piti kaupasta ostaa jokaiseen pussiin noin 5 dollarilla! Ja piti olla vissiin 10 ruoka-ainesta. No, aikaa oli vaan pairkyt minuuttia, ja siin ajas piti ehtiä löytää kaikki ne tarvikkeet läheisest ruokakaupasta.
Meidän ryhmä voitti! Laitettiin rahat yhteen ja saatiin 3 kassia täytettyä sillä 25taalalla! Muut ryhmät sai vaan kaksi kassia. Me löydettiin ne kaikkein halvimmat ruuat ja parhaimmat tarjoukset :D
Ja ne kaikki ruokakassit kirkko antaa köyhille, kun on Thanksgiving. Kirkon aula on täynnä niit ruokakasseja, mitä ihmiset on ostanu köyhiä varten. Ihana näky (: Ihmiset auttaa toisiaan.
Thanksgiving on marraskuun 26. pv.

Sunnuntaina oli myös mun nimpparit siis Suomen kalenterin mukaan! Vietettiin niitä täälläkin; illalla tehtiin hieno juusto- ja lihafondue -illallinen... meiän perhe plus Corey (: kyl, Corey on melkee ku perheenjäsen nykyää, mun veli :D Mom varsinki tykkää hänest tosi paljo ja toisinpäin, joten se tykkää hengailla meillä aina välil (: mikäs siin.
Awws perhe anto mulle nimpparilahjankin!! Tälläset ihanat mustat "sisäbootsit"... karvaset hiii^^ Dadin piti ottaa kuviakin... laitan huomen jos ehin :P

Ainii ja tosiaan, perjantaina oli kiva yllätys koulun jälkeen kun sain kaikkiaan neljä kirjettä Suomesta <3
Kiitos omalle perheelleni, kummitädille ja Jormalle, mummolle ja vaarille sekä Hahhille ihanista kirjeistä ja valokuvista!!

Heheh.. mul on kivaa opettaa Momille suomen kielen sanoja. Sillee joka toinen viikko annan sille uuden liudan flashcard:eja eli lappuja joihin on toiselle puolelle kirjotettu enkuks joku sana, ja toiselle puolelle suomeks käännös. Sit aina välil kyselen ne.
No siis hyvin tääl opetan suomea juu :D Ensimmäisinä päivinä elokuussa kun tulin, ne kysy kaikki kirosanat läpi. Ja muita mitä oon opettanu:
pissis (enkus ei oo sanaa tälle)
hauva (doggieee)
kukkokiekuu (enkuks: cock-a-doodle-doo)
tyhmä -/paha poika (käyttäävät Drew'hun :'D)
sukka

juu... nyt nukkumaa -->

4 kommenttia:

 1. Ihana juttu toi Thanksgiving -juttu. Vois Suomeski olla mut ku ollaa nii pirun pihejä :P

  Myhä myhä mie ja mun kirje hitto vie xD Oli niin järkeen käypää tekstiiki voin kertoo.

  Voit sanoo Coreylle että Suomessa on pingviinei ehkä eläintarhassa ja jääkarhui ei taija ollakkaa (en oo varma asiasta...)

  Be a man and we love ya!! <33

  VastaaPoista
 2. Mun on ihan pakko päästä kattoon toi 2012. Oon nähny trailerii ja näytti huikaisevalta. Varmaan 3D:nä mielenkiintonen ;) Voi voi. mä tahtosin kyl olla kärpäsenä katossa ja nähä miten pärjäät siel. Ja hauska ku sun mom on noin innokkaasti opettelees suomee. vau :D Mä täällä yritän päästä eroon yskästä ja odottellen lassia lomille viikonloppusin ja käyn koulua. Ja yritän selvitä töistä. Niin koulu- kuin tilaustöistäkin. Ja hirmu väsy nyt ku on niin pimeetä ja silleen. Voih, hirveetä valitusta. :D Mut onneks sulla on paremmin siel. Tahon vaan nähä enemmän ja enemmän ja enemmän kuviaaaa ! ^^ Et joo. Mutta pärjäilehän. Sano terkkuja sinne päin. :)

  VastaaPoista
 3. Hei moi sinnekkii.
  Katoin ton videon enkä voinu uskoo nitten tyhmyyttä.(facepalm) D:
  Oon muuten stalkkaillu sua ja lueskellu mielenkiinnolla mitä siel on tapahtunu; jatka samaan malliin ja kohtahan siellä puhutaan sujuvaa suomea.
  Ps. kello on täällä kolme eli ei ihme jos tää teksti on järjetöntä. :D

  Nusu

  VastaaPoista
 4. Toi video oli kyl ehkä paras! :DD Pärjäile siel.:)
  -Jenna

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: