1.11.2009

Halloween!

Happy Halloween! Nojoo se meni jo, mut... Miun Halloweeni oli mahtava ^^

Lauantai-iltana meille tuli paljon porukkaa. Muutama perhe täst naapurustosta lastensa kanssa ensin syömään, jonka jälkeen oli tarkotus lähteä "trick or treat" -kierrokselle (:
Harmi että oli vähän vetinen sää, tihutti vettä koko illan. Mut eipä se näyttäny lapsia haittaavan, koska joka puolella näki pukuihin sonnustautuneita pikku karkinkerääjiä (:

Minä lähin keräämisen loppuvaihees kesken kaiken kotiin vaihtaa vaatteet yms. koska olin lähössä paljon puhuttuun Netherworldiin :D Corey ja sen vanhemmat tuli hakee mua. Ensin oltii lähös minä, Corey, Mesha ja Yeroc (coreyn sisko ja veli), mut niil tuli muuta menoo joten mentii vaa mä jo Corey. Noh, ei voi mitn.
Eka jonotettii 5-10 min niit lippuja, ja sit mentii siihen sisäänpääsyjonoon. Siel ehkä puol tuntii :D eikä se kuulemma ollu ees pitkä...

Netherworld, ei juma se oli hienoa. En ollu niin peloissani ku jotkut tytöt siel, jotka säikky jo valmiiks jos joku kosketti niit siel JONOSSA :D

Se kummitustalo oli tehty kyl niin huolella.. ei ikinä tienny oliko joku ruumis oikee ihminen joka hyökkää kimppuun, oliko se robotti joka säikäyttää vai vaan nukke.. Kyl siel monta kertaa säikähti ihan tosissaan. No tottakai, onhan Netherworld luokiteltu "#1 Haunted House in U.S.!", eli pelottavin! Ei herrajumala, kauheeta viel ku ne kaikki örvelöt yllättää sillee et ne voi hipasta nenänpäätä, hiplailee, katosta tippuu jotain epämäärästä... hyihyiiii :D se oli niin hauskaa^^ Jotain mikä on pakko kokea.. Ja se on viel tosi pitkä, sellain käytävä mitä pitkin kävellään. Valitettavast (ymmärrettäväst) siel ei saanu ottaa kuvia. Mut eiköhän tosta niitten nettisivusta jonka viimeks annoin, niin ymmärrä vähän millast siel on (:

No mut tässä kuvia Halloweenista kotona. Enjoy! (klikkaa kuvia nii tulee isommaks)

Meitin postilaatikko ja vahtihämis:
Ikkunoissa tanssii luurankoja ja talon omistajat odottaa "uhreja" hakemaan karkkia :D

Tässä on hienoo koristeluu taas. Tos vasemmal on jättiläismäin hämis....

Anna Paige ja minä (:

Talo hämähäkinseitin valloittamana...

Lapset pukeutuneina. Karkkipadat tuli melkee täyteen (:

7 kommenttia:

 1. Uiuijuij.... Vähä siistii!!
  Mä ehkä niin oisin halunnu nähä sen kaiken hulinan minkä amerikkalaiset pitää Halloweenin takia. Hitsi... Kausala oli oma kuollu ittensä Halloweenin aikaa ja sitä ny vietettiin oikeestaan vain pyhäinpäivänä ja sit ku käveli kylän läpi Halloween tamineissa ni sai paljon huomiota osakseen xD

  p.s Täytyy myöntää et videon perusteella en uskaltais sinne Netherworldiin mennä. Kauheen pelottavan näköin :S

  VastaaPoista
 2. Ei juma! Tonne siis ensi vuonna!
  Salli Satulatuoli

  VastaaPoista
 3. ÄÄÄÄK! Saisin sydärin tossa talossa. :S huh huh, täytyy vaan ihmetellä sun rohkeutta, Janita. Itse olisin varmaan lähtenyt jo jonosta kirkuen pois.

  Mahtavia kuvia, t. hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 4. Edelleen mie haluisin käyvä siin talossa... Vitsit. Ja toi et kakarat (anteeksi, lapset) hiiviskelee tommosis hienois vaatteis hakee karkkii.. mrr.. Miksei tommost oo Suomes? Nrr. Toivottavasti pidit sitten meijänki puolesta hauskaa siellä ni miun ei tartte sitten kiroilla siulle kun tuut takasin! (tosin mie kyl unohan mutta väliä?)

  VastaaPoista
 5. Hmm. Tuo halloween todella saa ihan uskomattomat mittasuhteet siellä rapakon takana. :D Verrattuna Suomen metropoliin Kausalaan ainakin.. mä näin jopa kaksi noita-akkaa, kun käpöttelin Sampolassa!

  VastaaPoista
 6. hahah, Sampolas?! :D mitähän siel ny tapahtunu ku noitii tulee vastaa..

  VastaaPoista
 7. Hehee Anna Paige on pikku goottityttö XD. Ihan hitsin hienoja noi talot. Mä niin haluun tällasta tapahtumaa Suomeenkin. Nyt ku pääsiäisenäkää ei enää pikkunoitia liiku...

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: