2.5.2010

Connection

Heii, oho menipäs taas yks viikko nopeen. Aika kirjoittaa uus päivitys tänne...

Hmm, mitäs.. No, viime viikon sunnuntaina menin Coreyn ja sen siskon ja veljen kanssa kattomaan leffan "Clash of the Titans" 3-ulotteisena. Ei mee näkemistäni elokuvista parhaimpien kastiin, sillä
1) leffa ei ollu oikein tarkoituksella tehty 3-D:ksi, joten ihan sama kuin oisi katsonut normaalii elokuvaa kaksiulotteisena,
2) traileri näyttää tosi hienolta, mut itse leffa ei ole niin ihmeellinen
3) loppuratkaisu oli surkea ja ohi 10 sekunnissa xD

Viime maanantaina sai koiramme heittää talviturkin pois - kirjaimellisesti! Ne nimittäin sheivattiin eläinlääkärillä ihan kaljuiksi paitsi päästä, tassuista ja hännästä. Mom ei sanonu niille lekureille että ajelee sen karvan niin lyhyeksi kuin se nyt Calliella, Colemanilla ja Zachilla on, mutta ne silti ajeli ne kaljuiksi. Nyt ne näyttää ihan joltain puudeleilta!!! Ne on niin oudon näkösiä...!! En ees kehtaa laittaa niist kuvia tänne xD Ehkä parin viikon päästä kun ne saa pikkusen lisää karvaa että iho peittyy :P

Progress Reports (parin kk välein tulee opetusministeriöltä aineiden väliarvosanat) tuli maanantaina. Mul on 7 ainetta, ja mun arvosanat meni näin: A, A, A, A, A, B, F.
Siis voi juma!! Kaikki noi ihanat hyvät arvosanat, ja sit viimesenä hylätty ÄFFÄ. Joo voitte varmast arvata että historiastahan se tuli. Se on vaikeeta eikä kiinnosta ollenkaa..!! Miksei voi olla sellast ainetta olemassa kuin "Tulevaisuus", siitä oisin kiinnostunu! Mut ei, joku "Historia", mennyt aika: boring!!

Heh.. mua naurattaa noi meiän ihanan Drawing-tunnin jutut (: Meil oli jotain suolapaloja jääny yli jostain koulun tapahtumasta, ja saatiin syödä niit tunnilla. Tiiättekö ne sellaset kalojen muotoset suolanaposteltavat? Alettii kattoo et hei, niistähän jokainen hymyilee! Sit alettii ettii jotain kultakalaa joka EI hymyilis.. Ja Ian löysikin yhden xD hitto oli hauskaa, en tajuu miks mut kaikki nauro..
"Try to find a goldfish that doesn't smile back. They always smile back!! But this one doesn't. It is depressed." -Ian
(Joo tiiän, meis on jotain vikaa :)

Kuten monet ovatkin jo huomanneet, laitoin tuossa yks päivä kuluneella viikolla kuvia taideteoksistani Facebookkiin. Siellä siis taidetta mitä olen luonut Lakeside HS:n kuvistunneilla. Mene kattomaan albumista "Art!". Jos et ole Facebookissa, pyydä jotain läheistäsi joka on, näyttämään niitä (:

Tässä vaiheessa haluisin mainostaa vähän erästä pientä, aloittelevaa yritystä, jossa minä olen mukana. Yritys on nimeltään Visuals4U (<--klikkaa kotisivuille). Visuals4U on design- ja sisustuskuvatuotteisiin erikoistunut yritys, jonka kuvatuotteet ovat aina valokuvaajiensa signeeraamia. Valokuvistamme kehitämme erilaisia tuotteita, joita ovat mm. Canvas-taulut, Re-Board Ekotaulut, valokuvajulisteet, akryylipinnoitetut valokuvat, postikortit ja kalenterit, sekä kuvatuotteita lähes mille tahansa materiaalille. Tulkaa tutustumaan (:

Ylpeänä voin kertoa, että yritystä aloitti kehittämään rakas veljeni Janne Liljavuori yhdessä vaimonsa Suvi Liljavuoren kanssa! (: He pyysivät mukaan muutamia valokuvaajia, ja he ovat Miko Saarinen, Mari Rajaniemi sekä minä! :D
Toivottakaa hyvän menestyksen siunausta tälle alkavalle yritystoiminnalle!

Sitten juuri menneeseen viikonloppuun. Pe oli vaihtarien miitinki, jossa puhuttiin kotiinlähdöstä, miltä on tuntunu elää Amerikassa ja miltä tuntuu lähtee kotimaahansa taas... Jotkut on innoissaan, jotkut ei haluais mennä takas. Kuulun niihin jotka ei ainakaa vielä ois valmis lähtemään Amerikasta..!

La, eipä oikeen mitään. Corey oli meillä tosin (: Ja samoin sunnuntaina, ja oltiin myös Coreyn kotona. Hitto että alkaa tuntuu pahalta, enää 5 viikkoa ja tuun Suomeen... En voi jättää Coreyta tänne... Rakastan häntä, ihan tosissaan.
Ainiin haluanki kertoo pienen jutun meistä. Monta kertaa meiltä on kysytty että kuinka kauan me ollaan oltu yhessä. Sitte ku ollaa vastattu että muutama kuukaus, melkee 6 kk tai jotain, niin ihmiset sanoo että "Ei uskois! Tuntuu että oisitte ollu yhessä paljon pidempään, kun teil vaan toi kommunikointi sujuu niin hyvin." Ja sit se on sanonu kuinka me toimitaa nii hyvin yhes ja autetaa toisiamme kaikes. Tykkään kun ne sanoo et meil on hyvä "connection". Hyvä "yhteys". I like that (:

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvin menee koulu, onnea! Paitsi harmillisesti hissa, toivottavasti pääset läpi siitä. Ja Art-kuvat ovat upeita. Sillä lailla! Ylpeitä ollaan sinusta.
    kotiväki

    VastaaPoista
  2. oii :D kävin kattoo tot sivuu.. ja sielt valkkasin sut, ihan tajuttoman upeita kuvia :))

    VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: