31.5.2010

Summer!

Ei hel.....sinki!! On ollu mahtavaa aikaa koulun päättymisen jälkeen. Vaikka mulla ei juuri nyt olekaan kuin 4 päivää jäljellä lauantai-iltaan (lentokone lähtee), niin olen jotenkin vaan ilosella tuulella ja todellakin nautin elämästä täällä ja yritän olla ajattelematta lähtöä. Tai pikemminkin opetella olematta surullinen siitä. (:

Ensinnäkin, kuten luultavasti kaikki jo tietävät, Corey kosi mua maanantai-iltana. Tästä kuulemma oltiinkin huhuttu Kausalassa ja muuallakin jo pitkään, joten ei varmaan ollut kauhee yllätys (: Mutta kyllä, nyt on elämänsuuri lupaus tehty, eli joo, vastasin "Yes!"
Mun elämä odottaa Amerikoissa. Niin mä haluan. (:

Torstaina minä ja Corey mentiin Atlantan keskustaan junalla. Hengailtiin siellä, syötiin Colony Squarella (vähän niinku "ruokaostari" xD) Sitten mentiin tähän ihanaan show'hun mihin oon jo kauan halunnu mennä; Allure of the Automobile! Olen siis fanaatikko vanhojen amerikkalaisten autojen suhteen, ja tässä näyttelyssähän niitä olikin !! AWW ne oli kauniita! Tässä kuva mun lemppariautosta siellä:

Jos ette tienneet, niin nytpä kerron. Tääl Amerikassa on erittäin epätavallista että vanhemmat päästävät lapsiaan yöksi poika- tai tyttöystävänsä luokse tai edes kaverin luokse joka on vastakkaista sukupuolta. Mutta Coreyn vanhemmat ehdottivat että saisin viettää siellä niiden kotona yhden yön, tietysti jossain muussa kuin Coreyn huoneessa Me'Sha -siskon kanssa. Ja mun Host-perhe oli okei sen kanssa, joten YAAAAY!! Ihanaa (: joten siellä siis vietin la-su -yön. Ihanaa kun ei tarvinnut edes yhtenä iltana huolehtia että milloin pitää lähtee kotii tai pyytää joku hakemaan...! Pidettii siel Goldenien kans hauskaa, katottii leffoi ja naurettii. :D

Ainii ja oltiinhan me lauantaina läheisellä uima-altaalla Coreyn, Me'Shan ja Yerocin kanssa (: Se oli kans hauskaa (:


Maanantaina Corey tuli meille, katottiin leffaa ja tilattiin pizzaa kotiin. Heh, laitettiin siihen tilauksen oheen että "Knock twice and ring the door bell twice so we know your here :) "
Ja kun ikkunasta nähtiin että pizzataksin kuljettaja tuli ovelle, se toimi! Hän koputti kaksi kertaa ja sitten soitti oviekelloa kahdesti x) jee. Toimii.

Tiistaina mentiin kampaajalle, ja lyhensin hiuksiani vähän edestä, ja näyttää paljo kivemmalta kun ei oo niin suurta eroa lyhyiden takahiusten ja etuhiusten välillä. Sitten mentiin sieltä suoraan ostarille missä käytiin jouluna, The Mall of Georgia. Iiiiiiso ostari, ja mun lemppari (: siellä tein vähän tuliaisostoksia Coreyn kanssa.

Huomenna keskiviikkona minä ja Corey mennään Six Flags -huvipuistoon taas, koko päiväksi ja tällä kertaa vain me kaksi !! Se tulee olemaan meidän viimeiset varsinaiset treffit... Vaikka surulliselt kuulostaakin, niin kyl siit tulee hauskaa (:

Jeps... Oonhan mä täs jo pariin kertaan romahtanut Coreyn syliin itkemään, koska en halua lähteä täältä. Mutta me molemmat tiedettiin heti alussa että mulla on lähtö edessä, joten ajatukseen on totuttu. Ei pidä laskea päiviä siihen kun viimeisen kerran nähdään, vaan siihen kun seuraavan kerran tavataan. Sitäkin on suunniteltu jo huolella. (:
Ja jos joku sielläpäin luulee (tiedän kyllä muutamia) että tää on vaan tavallinen teinirakkaus joka hupenee sinä aikana kun ei nähdä toisiamme, se luulee väärin. Että näin :]

Moimoi (:

5 kommenttia:

 1. Vietä hyvät päivät vielä ja hyvää kotimatkaa! Nähdään lentokentällä.
  kotiväki

  VastaaPoista
 2. Hauskaa huvipuistopäivää teille molemmille ja lauantaina sitten Sinulle reipasta & hyvää matkaa Suomeen!
  Ihana nähdä sinut jälleen!!

  t.Kummitäti&Jorma

  VastaaPoista
 3. Ohoo, no onnea teille kahdelle ja tervetuloa Suomeen! :]

  VastaaPoista
 4. kiitos mahtavasta blokista!tätä on ollut kiva lukea :) itsekkin haaveilen joskus pääseväni vaihtariks amerikkaan :>
  onnee tosi paljon siulle ja Coreylle!

  VastaaPoista
 5. toivottavasti postaat vielä suomesta :)

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: