21.5.2010

FF for Friends Forever

Hello everyone.

Joo tässä just tänään oli viimenen päivä koulua... Aika haikee tunnelma. Tosi haikee. Tää on niin paljo vaikeempaa ku lähteminen Suomesta ja ystävien jättäminen, koska joitain näistä ystävistä mä en saata enää nähä koskaa, en ainakaa piiiiitkään aikaan... Ja joidenkin kanssa on muodostunut syväkin suhde tän vuoden aikana. Itkettää :'(
Mut ihana että mulla jäi niin paljo hyviä muistoja heistä. En nyt paljoo jaksa puhua tästä, ei sillä että oisin laiska, muttakun itken jo nyt tätä kirjottaessa. Laittelen vaikka vaan huvikseen kuvia näistä ihanista ihmisistä.

Ylhäällä: Halima Mbwana, Maria Rivera, Tayler Mayo and me.

Ylhäällä: Alisia Thomson


Ylhäällä: Gabriela "Gabby" Montilla


Ylhäällä: Christian Lockwood, Ian Evarts, Angelica "Gogo" Cuevas


Ylhäällä: Charlotte "Stripes" Cartagena :D haha.


Ylhäällä: Mystical Lee (+ Corey and I)
Ylhäällä: Blenna Kiros and I. PEACE!

Thank you for all those beautiful words, perfect laughs, golden touches and warm hugs, all you guys, gurls, The Beast, Stripes, X-Ina, Gogo and everyone else... ILY!

1 kommentti:

  1. oh baaaawwww mieki tääl melkee itken ;_; voin kyl hyvin arvata mitä siel tunnet, mut on kyl ihan jees saada sut tänne takas hehe. Mut jos sua alkaa itkettää ni anna tulla! Tiiän ettet helposti itke ja oon nähny sut itkevänä ehkä kerran joskus pienenä, mut jos ikävöit, ni päästä ulos vaan.

    VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: