24.4.2010

Ei elämää ja alkoholia

Heih, on taas blogipäivityksen aika. Alotetaas vaikka yhestä kommentista tossa edellisessä blogikirjoituksessa...

Asio Otus kysyi, että "Onko todellakin niin vaarallista kulkee pyörällä yöllä/illal?"
Jep, se on vaarallista. Hämärä tulee todella nopeasti täällä lähempänä päiväntasaajaa, joten kun aurinko alkaa laskea, tulee kiire kotiin, jos ei ole autokyytiä. Pimeällä täällä liikkuu epäilyttäviä rikollisia, raiskaajia, kidnappaajia ja humalaisia nuoria jotka pelleilee aseilla. Itse asiassa tässä ehkä viikko sitten yöllä kuulin muutaman laukauksen äänen kun olin käymässä nukkumaan...

Nii hei, saa nähä pääsenkö Suomee suoraan lentokoneel ton tulivuorenpurkauksen takii vai miten on :D

Tällä viikolla meillä oli Student Art Show koulussa to-pe. Kaikille avoin, sekä siitä sai lisäpisteitä lopulliseen arvosanaan jos laittoi 2 työtä esille sekä toi vanhemman katsomaan niitä töitä. Koska minulla on kaksi kuvistuntia, sain laittaa 4 työtä näytille sinne (: Jees, ja yksi töistäni saikin "ansiomerkin" (Merit Award), eli siis yhdenlaisen palkinnon erinomaisesta työstä. Jee (: Itekin tykkään siitä työstä. Oon kyllä tääl Amerikas ollessani tehnyt enemmän taidetöitä kuin koskaan ennen, oppinut paljon uusia erilaisia tekniikoita, ja mun töitä on opettajat ja kaverit arvostanu tosi paljon. Mun mielestä ainakin kuvistunnit täällä on sata kertaa korkeemmal tasolla ku Suomen peruskouluissa tai Iitin lukiossa.. heh. Sori, mut totta se on.

Silloin samana to-iltana kuin taidenäyttely oli, oli myös Honor Awards Ceremony. Siellä palkittiin oppilaita jotka ovat todistaneet erittäin hyvää koulumenestystä tietyissä ainealueissa. Corey palkittiin videotuotannosta!! Hän on tehnyt enemmän videomateriaalia koulun hyväksi kuin kukaan muu. Lovey <3 oon ylpeä.

Mutta nytpäs mun pitääkin puhua yhest asiasta, mikä pääs unohtumaan Promiin valmistautuessa (ei ois saanu unohtuu, koska tää on tärkeetä...)
Ke 14.4. eli samalla viikolla kun Prom oli, Lakesidessa kävi puhumassa eräs mies, mr. Milton. Hän puhui asiasta joka on hyvin yleinen ongelma kaikkialla maailmassa; alkoholi, huumeet, raiskaus. En oo ennen nähny sellasta vaikutusvaltaa nuoriin ihmisiin. Hän kertoi karmivia tarinoita nuorista joille on tapahtunut kamalia asioita tai jotka on menettänyt jonkun tärkeän ihmisen elämässään. Niin moni oppilas itki, guys and girls, jotkut opettajat myös.. minäkin. En pysty tässä kuvaamaan sitä tunnetilaa minkä mr. Milton onnistui luomaan siellä koulun salissa. Mut siitä päivästä lähtien päätin, että en juo itteäni humalaan tai liiku humalaisten kavereideni keskellä. Kerronpa tässä yhden niistä tarinoista minkä mr. Milton kertoi. Tämä ei ole edes kaikkein pahin tarina niistä.

Eräs elämästä onnellinen 16-vuotias jätkä oli lähdössä kaverinsa luokse, niillä oli tarkoitus viettää hauska ryyppyilta. Hän otti aseen isänsä kirjotuspöydän laatikosta, ei suojatakseen itseään, vaan ihan vaan näyttääkseen kavereille ja mahtaillakseen. Hänellä ei ollut edes aikomuksia tehdä mitään sillä.

Ilta kului ja pulloja tyhjeni, ja jätkä otti aseen taskustaan ja alkoi näyttelemään sitä kavereilleen, joista kukaan ei yrittänyt ottaa sitä pois tai mitään. "Whoa hey yo, look at that beauty" jne.

Illan myötä tämä jätkä sekä kaverit humaltuivat enemmän, ja nyt hän alkoi osoittelemaan kavereitaan aseella, ihan vain pelleilläkseen.
Kaverit nauraa.
He joivat enemmän, ja tämä jätkä laittoi sormensa liipasimelle ja huitoi ympäriinsä, välillä kavereitaan kohti, välillä minne sattuu.
Kaverit nauraa ja pelleilee hänen kanssaan.
Illan myötä hän joi ja joi ja tuli enemmän ja enemmän humalaan. Nyt hän alkoi osoittelemaan aseella omaan ohimoonsa. "Should I do it, huh?! What do you guys think?!" Kaverit nauraa ja huutelee "Oh yea!! Come on, you won't do it, you won't do it!"
Kaikki nauravat.

Yhtäkkiä kaikki lakkaavat nauramasta. Verta on ympäri huonetta. Tämän jätkän kaveri, joka seisoi noin puolen metrin päässä hänestä, kaappaa hänen ruumiinsa ja laskee sen maahan. Kaveri sai vaurioita kasvoihin ja kaulaan. Ei luodista, vaan sen jätkän omista kallonpalasista jotka lensivät, kun tämä painoi liipaisinta.
Ehkei se elämänhaluinen jätkä sillä aseella mitään halunnut tehdä, mutta alkoholi saa meidät tekemään tyhmiä asioita...

Tähän on hyvä päättää. Toivottavasti sai teidät miettimään...

3 kommenttia:

 1. "Mun mielestä ainakin kuvistunnit täällä on sata kertaa korkeemmal tasolla ku Suomen peruskouluissa tai Iitin lukiossa.. heh. Sori, mut totta se on." << must tuntuu et mikä vaan on parempi ku Iitin lukio :---------D

  Ja vähän kamala toi vika juttu ;_____; Pisti itteeki vähän miettimään....

  VastaaPoista
 2. Meinas lentää laatta loppua kohden

  hyperhikke

  VastaaPoista
 3. Joo ja siis tuo oli sitten tositarina..

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: