19.4.2010

The Prom Night!

Heis immeiset (ja muut) (:

Eli The Prom on tänään aiheena tietenkin! Aloitetaan lauantai-aamusta. Nukuin pitkään, laittelin kotona asioita valmiiksi, jotta voin kampaajakäynnin jälkeen nopeasti ehostautua. Sitten menin kampaajalle. Se neiti laittoi hiukseni tosi kivasti ylös hienoksi juhlakampaukseksi (: Tämän jälkeen meikkasin, laitoin Momin avustuksella puvun päälle ja odottelin että Corey tulisi hakemaan mut.

Corey - ahh - niiiiiiin komea ja charmikas näky puvussaan ja valkoisessa hatussaan, kuten allaolevissa kuvissa tuutte näkemään (: eikö olekin aika komistus.. minun minun minun!

Puoli kuuden aikaan menimme Applebee's:iin syömään. Aij että oli hauskaa olla ainoa tyrmäävästi pukeutunut pari siellä, kaikki kehui kuinka hyviltä näytetään... - tää mun lempisana: ...yhdessä. Tarjoilijakin oli ihan haltioissaan, oikeen juoksi sieltä tiskin takaa. Sen näki melkeen huutavan että "I wanna be your waitress today!" Hih^^

Syötiin hyvät ateriat siinä, ja sitten Coreyn vanhemmat veivät meidät itse Prom -paikalle; Fernbank Museum of Natural History. Elikkäs kirjaimellisesti siellä tanssittiin dinosaurusten keskellä! Isossa ikkunoiden ympäröimässä salissa oli tanssilattia ja DJ soittamassa nykyajan hittimusaa... Kun ilta pimeni, se oli uskomattoman näköistä. Ulkona pimeää, ja sisällä värikkäät valot loivat tyrannosauruksen ja diplodocuksen luurankojen varjot seinille... Ei Luoja, se oli hienoa. Illan myötä kaikki tanssivat ja lattia oli täynnä musiikin tahtiin bilettäviä nuoria kauniissa prom-puvuissaan ja smokeissaan.

Viereisessä huoneessa oli coctail -tarjoilua, ja suklaalähde!! Suklaasta tehty suihkulähde, johon sai dipata mansikoita, hedelmiä, vaahtokarkkeja, mitä vaan (: NAMI. Välillä saatettiin mennä ulos isolle parvekkeelle happea haukkaamaan ja nauttimaan kuunvalosta. Ja eiku takas tanssimaan :D

The Prom loppui klo 23, ja Mom ja Dad veivät meidän Coreyn kotiin. Hengailin siellä noin kello kahteen saakka, Coreyn isä vei mut sit kotiin vielä. Yks juttu mikä turhauttaa ihan hirveen paljo täällä, on just se että ei oo mopoa, eikä pyörällä uskalla mennä kotiin. Ei ees 8-9 aikaan illalla, saati sitten kahden aikaan yöllä, enkä oo tottunu pyytämään aina joltain kyytiä kotiin. Turhauttavaa.. No mutta, vietin Coreyn kanssa aivan ihanan Prom-illan, kiitos siitä ^^
Siinä kaikki tältä erää (: Moimoi.
PS. Ainiin, jos ihmettelette tuota kukkaa mun ranteessa, tässä selitys: Kun Prom koittaa, miespartnerin on tapana antaa tytölle tällainen kukka vasempaan ranteeseen. Itse asiassa siihen kuuluisi vielä että tyttö antaa pojalle ruusun, joka hän laittaa puvuntakkinsa rinnukseen, mutta hups.. enpäs tiennyt (: Ja sitäpaitsi se on enemmän tuo miehen homma toi kukkajuttu kuin tytön. Kyllä siel oli Promissakin melkein kaikilla tytöillä tuo kukkanen ranteessa (:

PPS. Nii joo!! Promin teemana oli "The Roaring Twenties" eli 1920-luku. Silloin gangsterit jylläsi, ja siksi Coreyllakin on tuo hattu (:

4 kommenttia:

 1. Hyvä Janita ja Corey ja 20-luku!!
  kotiväki

  VastaaPoista
 2. Aijai ku kuulosti ihanalta tuo kaikki *----* ♥ Ja te ootte niin kaunis pari kans ♥

  VastaaPoista
 3. Upealta kuulostaa! :D

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 4. Todellakin TYRMÄÄVÄ pari. Ihan oikeesti, en oo varmaa pitkään aikaan nähny noin kaunista paria ja ou dääm teijän kummanki asut ja ou dääm sun upee tukka ja ai juma ku kuulostaa mahtavalle.

  Mut onks siel oikeesti niin vaarallista, ettei uskalla ees pyörällä kulkee illalla/yöllä?

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: