4.4.2010

BIG talk, no small talk

Voi luoja, onpas taas paljon tapahtunu yhessä viikossa. Eli siis aloitetaas viime viikon perjantaista. Mom ja Dad vei minut ja Coreyn hienoon, tarkotan HIENOON ravintolaan, jonka nimeä en nyt muista, mut se oli italialainen. Ihanaa ruokaa..!! Sen jälkeen mentiin sinne mitä ollaan jo kauan odotettu; Westin Peachtree Plaza Hotel!! Se oli ihan upeeta, siel kattohuoneiston baarissa/ravintolassa joka pyöri hidasta ympyrää, yks ympärimeno kesti ehkä noin puoli tuntia. Siellä istuttiin, kateltiin Atlantan kauniita valoja iltamyöhään saakka ja juotiin upeet, isot suklaajuomadrinkit kermavaahdolla ja kirsikalla kuorrutettuna <3Lauantain Talent-show meidän koululla oli taas niin pakattu täyteen ihmisiä että! Aya (meiän tanssiryhmä) tuli toiseksi... meidät päihitti yksi tyttö joka tanssi modernia tanssia, mut oli se ihan ansaittu voitto, sillä hän tanssi tosi hienosti. Mrs. Davis olisi kyllä silti halunnut voiton kotiin.. Kuvasin koko meidän esityksen, mutta en voi laittaa sitä nettiin nyt koska mulla ei oo lupaa laittaa kaikist Ayan tanssijoista tanssivideoo tänne. Näyttelen sitte ku kotiin tuun, ketkä haluaa nähä (:

Aivan joo, värjäsin hiukseni taas, tällä kertaa punaisiksi ja kestävällä värillä. Tässä kuva hiuksistani päivänvalossa, ei oo muokattu yhtään:


Sunnuntaina, eli mun varsinaisena synttäripäivänä, vietettiin vaan juhlapäivällistä meillä kotona, puhalsin kynttilät kakusta ja silleen. Koko perhe + Coreyni<3 olivat koolla siinä (:

Sitten viimeiseen kouluviikkoon ennen Spring Break:ia. Tää viikko oli ihan ok koulus, ei mitään ihmeellist tapahtunu. Paitsi et torstaina oli "Career Day" eli salissa oli eri ammattikuntien ihmisiä esittelemässä oppilaille erilaisia ammatteja, jotta jotkut saisi vaikka jotain vinkkiä mille ammattialalle ne vois mennä. Oli siel jotain kiinnostavia kuten Art Design, mut se ei ollu semmosta taidealaa käsittelevä mistä mä oisin ollu kiinnostunu.

Sitte bongasin sieltä High Museumin pöydän (High on taisemuseo Atlantan keskustassa). Niillä on esittely nimeltä "The Allure oh the Automobile", eli vanhoja alkuperäisiä autoja vuosilta 1930-1960!! Ja jos ette viel tiedä, niin mähän olen ihan hulluna vanhoihin klassisiin amerikanrautoihin!! AAH... Otin esitteen ja alennuskupongin siitä pöydästä, ja mun on ihan pakko mennä tonne näyttelyyn! Argh, oon kauhee autofanaatikko (:
>> The Allure of the Automobile <<
Tos sivulla ei nyt näy paljo mitää autoja vielä, mut sitte ku joskus meen sinne, niin otan paljo kuvia ^^ aijaii voi ku omistais yhen noista mitä tos mun esittees on <3

Perjantaina olin Coreyllä koulun jälkee. Sit tuli lauantai.

Six Flags!! Six Flags on huvipuisto noin tunnin ajomatkan päässä missä asun. Aivan upee paikka, paljo isompii vuoristoratoi ku Suomessa, ja MONTA semmosta (: Kaiken värisiä ja kokoisia... Minä olin siel Coreyn ja Me'Shan kanssa, ja Yeroc oli siellä kaverinsa kanssa. Näin siellä myös muita Georgian vaihtarikavereita.

Joo mut siis noi vuoristoradat on kyl ihan eri luokkaa ku Suomes... Ihan jättimäisiä. Jonot myös :D Mut tässä vähän kuvia sieltä:

Toivottavasti jaksoitte lukea tän, ens kertaa taas (: moikka.

3 kommenttia:

 1. Vau mikä viikko! :D Olis niin ihanaa päästä tonne pyörivään kattohuoneistoon ^^

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 2. Otat sitten PAAAAAAAAAAAAALJON kuvia sieltä näyttelystä, eiks jeh? *autofriikki*
  Aiheeseen vähän liittyen, täällä oli juuri American Car Show, jossa oli I-HA-NI-A autoja *kuolaaaaaa*
  Lisäksi nyt on prätkäkausikin avattu, täällä on tiet sulia :DD Lunta on silti vieläkin.
  Ja yksi asia mihin kiinnitin huomiota...
  "CoreyNI"---> AWWWWWWW :) (musta on nääs tullu kauhia pehmo ;DD)

  VastaaPoista
 3. JAANA!!! Jos meet sinne American Car Show'hun, ota ´paljo kuvii!! tarviin niitä :D (lue: haluun)

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: