21.2.2010

"Just dance, you're gonna be ok..."

WHOA mikä viikko!!! Siis voi Luoja, kyllä ainaki tuntee että on raajat saanu liikuntaa. Meillä oli tällä viikolla joka koulupäivän jälkeen 1½ tunnin African Dance -harjotukset, sekä perjantaina oli esitys kello viidestä kuuteen tos läheisellä ostarilla, Northlake Mall:lla. Siellä esitettiin koreografi jonka tanssilajin nimi on Lamba (tai toinen nimi: Jalidon). Esitys meni hyvin, ja oli siel suht paljo ihmisiä kattomassakin. Ja hauskaa pidettiin!
Eihän siin mitään, mä rakastan afrikkalaista tanssia ja niitä ihmisiä siellä, mut kyl se on yks rankimmista tansseista mitä oon ikinä nähny! Ja kun jokainen liike pitää olla niin täsmällinen.

Eikä siinä vielä kaikki, heti ensi viikon aluksi meillä on esitys meiän omalla koululla Lakesidessa, kun on se Black History Month tapahtuma. Me tehtiin erilainen tanssi sitä varten, ja sen tanssilajin nimi on Koo koo (lausutaan "cu cu"). Aivan loistava tanssi ^^ hauska :D

Corey joutui "vahingossa" mukaan meidän tanssitiimiin; rumpaliksi! Eli nyt sen pitää kiertää meiän mukana esityksissä soittamassa rumpuja ammattirumpali Fredin kanssa.
Eli ensin meidän tanssinopettaja Mrs. Davis oli Fredin kanssa soittamassa, mutta sen koordinaatio ei riitä samaan aikaan katsomaan ja soittamaan. Joten Corey kun oli yhen kerran kattomassa meiän tanssia, se pistettiin soittamaan rumpuja ja siihen se sitten jumittui :D

Joo tää viikko tosiaan oli aika tanssintäyteinen... Mitäs muuta. No meillä on Literaturessa meneillään 3D-projektin valmistus. Ens maanantaina pitäs olla esitelmä valmiina jostain kuuluisan mielipidekirjoittajan kuuluisasta lausahduksesta, sekä siihen aiheeseen liittyvä oikee käsinkosketeltava esine/ruoka tehtynä. Me tehtiin tos lauantaina Coreyn kanssa kakku, joka päällystettiin kuorrutteella, ja toisenlaisella kuorrutteella kirjoitettiin siihen Einsteinin kaavoja ja atomin kuva. Tossa kuva siitä:


Kakku ei ole vielä valmis, koska tökätään sivuille coctailtikkuihin kiinnitettyinä se meidän lausahdus: "To be great is to be misunderstood." Ja keskelle tulee Einsteinin kuva tikulla pystyyn.

Jos joku ihmettelee miten Einstein liittyy tohon quoteen, niin aateltiin että Einstein ois hyvä esimerkki siitä, että vaikka hän oli erittäin väärinymmärretty eikä ihmiset tajunneet mitä hän tarkoitti, myöhemmin matemaatikot alkoivat ymmärtää häntä ja hänestä tuli suuri tekijä tieteen maailmassa. Näin.

Oli kyl aika sohellusta ton kakun kanssa :D
Mut se mikä mun pitää sanoo, nii on kakun teko aika helppoo. Kaupasta ostaa yhen paketin Cake Mix:iä eli Kakkusekoitusta, missä on kaikki yhden kakun ainekset jo yhdessä. Kakkutyyppejä on sata erilaista, on keltaista kakkua ja suklaakakkua, joissain on suklaahippuja, karkkeja tai nonparelleja seassa, sitte kuorrutteita joilla päällystetään koko kakku, myydään suoraan valmiissa pakkauksissa, ei tarvi ite tehä... Eikä tää päde pelkästään kakkuaineksiin, vaan tosi moni yleensä käsin valmistettava ruoka tulee valmiina sekoituksena pakkauksessa. Ei tarvi kattoa ohjeista kuinka paljon vehnäjauhoja ja kuinka paljon sokeria tarvii... Kätevää (:
Mut se menee kyl vähä yli että popkornitkin on valmiina pusseissa... Kato ei tarvi ees vaivautuu laittaa niitä mikroon. Tätä vois sanoo laiskuuden huipuks.

Corey on alkanu opettelee suomen kieltä mun avustuksella!! Jee ^^ Äiti lähetti kotoa viel kirjat meidän ja Coreyn perheelle, missä on englanniksi selitetty lyhyt Suomen kielen kurssi ja hyödyllisimpiä sanontoja. Ne haluaa oppia suomee (:

Noh eiköhän tässä ollu täl kertaa taas hieman päivitystä. Katellaan taas (:

6 kommenttia:

 1. Hienoo että oot liikkunu munkin puolesta ;D Varo ettei heitä ylikuntoon sit...
  Mää katoin ekana et tos kakus lukis Esmo mut ei ihan kuitenkaa ;D
  Mut täytyy kyl sanoo et aika tylsää jos ne kaikki ainekset on samas pussissa. Kyl se sähellys on parasta leipomises ja sit tuntuuki et on saanu jotaa aikaseks ku on kaiken ite miksannu ja mitannu. Lotalle toi kyl vois sopii ku tehtii rippijuhlii niit pipareit ni tehtii sit kaksin kertain annos ni se laitto sinne litran sokerii ja meinas viel toisenki laittaa ;D Sokeri hiiri~!!

  Be a man and love ya~!! <3

  VastaaPoista
 2. öhöm... kyl se kakun tekemiin oli aika hiton sohellusta silti :D toinen kakkukerros tuli reunoist yli ja valu uunin sisälle ja voit uskoa kuinka ihanat käryt tuli xD
  jotenkaa ei mitenkää yllättävää..

  VastaaPoista
 3. eiii hemmetti :D popcornit valmiina? :D SIIS MITÄ IHMETTÄ???? ei noin, EI NOIN... onneks amerikas ei olla laiskoja ruuanlaittajia tai mitää.. Teki taas aika lähtemättömän vaikutuksen ;D

  VastaaPoista
 4. Popparit valmiina? Jopas sattui. Mummi toi juuri puoli pussillista kaupasta valmiina ostettuja popcorneja. Kyllä niitä Suomestakin saa. Mene vaan lähikauppaan ja osta. Ennen mikroaaltouuneja ne olivat yleensä valmiiksi popattuja.
  Isä ja äiti

  VastaaPoista
 5. pilasitte nyt ton mun pointin äiti ja isä :DD

  VastaaPoista
 6. Sorry, huolellisempi tarkastelu osoitti, ettei se vissiin ollutkaan ostettu Suomesta. Pointtisi pysyy voimassa :)
  äiti ja isä

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: