7.3.2010

Small talk # 15

Noni, nyt mulle on iskeny aika pahasti tää motivaatiolakko, blogin kirjotuksesta kun on kyse. Pyydän anteeksi...

Eli viime kerral puhuin siitä kakkuprojektista... :D ok, no se meni hyvin. Viime viikolla värjäsin mun hiukset taas punasella. Korjaan, Corey värjäsi mun hiukset (: jep, se sen teki. Enpä nyt kuvia ottanut, kun näyttää niin samalta ku entinenkin kuva, ja nyt tää väri on jo haalistunu aika paljon.

Ei mitään kauheen ihmeellistä koulussa.. Pari projektia, historiassa ryhmätyö joka meni hyvin, Visual Art:ssa menossa projekti joka pitäs muuten alottaa :D hups.
African Dancessa ollaan alotettu tekemään kolmatta koreografiaa, joka ois tarkotus saada valmiiksi kuun loppuun mennessä koulun Talent -showta varten! Yaay.

Tänä viikonloppuna, no perjantaina Corey oli meillä. Lauantai-aamuna minä SEKÄ Corey mentiin sinne isolle tanssintunnille, mihin tuli taas sellaset sata ihmistä tanssimaan yli kymmenen rumpalin säestyksellä. Corey pääsi rummuttamaan (: ja minä tanssimaan. Olipas mahtavaa olla siel pitkästä aikaa ^^ Upeeta.
Tanssin jälkeen menin kotiin ja Corey omaansa. Relasin ja pompin Anna Paigen kanssa trampoliinilla ja silleen (: Ainii... ihana päivä sään suhteen, olin vaan topissa ja ylös käärityissä farkuissa ulkona syömässä viinirypäleitä lämpimän auringon alla! Kyl tää tekee niin hyvää lukee teille suomalaisille, aijai :D Kuulin että siel on jopa mitattu lumenkorkeusennätyksiä, siel metrin paikkeilla..... Sääliks käy teit (:

Joo-o... vähän täs jo joka päivä miettii hiukkasen tota kesäkuun 5. päivää, paluuta Suomeen. Samaan aikaan ihanaa ja kamalaa. En voi uskoo et joudun kokemaan semmosen samanlaisen tunnemyrskyn ku silloin ku lähin Suomesta Amerikkaa kohti. Tai oikeestaan viel pahemman... Koska tiedän että joitain ihmisiä en tuu enää koskaan näkemään uudestaan, ja se sattuu ):

Mut ei siitä vielä murehdita vaan yritän tehä loppuajasta aina vaan parempaa :D ciao!

2 kommenttia:

  1. Oikea asenne :) ja älä huoli, tärkeimpiä ihmisiä vielä taatusti näet :D mrrr, oon kyllästyny valkoiseen. Kaikki on valkoista. Tuntuu kamalalta katsoa kesäkuvia kun kaikki on niin ihanan VIHREÄÄ ja LÄMMINTÄ. Toisaalta oon onnellinen et saatiin kerrankin kunnon talvi. Ja pidän lumesta. Mut niin pidän kesästäkin, joka sais tulla jo aika ripein askelin :D

    pärjäile! ^^ hyperhikke

    VastaaPoista
  2. Please, little GeorgiaGirl, don’t you dare stop writing. Cheer up and hold the motivation. It’s very important, you’ll see.
    Dia Essex

    VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: