15.2.2010

Small talk # 14

Jees, taas melkee viikko menny tässä. Viime viikol kouluviikol ei oikee tapahtunu mitää jännää. Paitsi että vihdoin ja viimein sain luokkasormukseni!!! Jee, se on nätti; hopeanvärinen, keskellä violetti safiiri jota ympäröi neljä timantinväristä kiveä, ja toiselle puolelle sormusta on kaiverrettu viikinki, toiselle puolelle öljyväripaletti. jej ^^

Torstai-iltana koululla oli sellain Swing-tanssi tapahtuma, ei sillee varsinaisest oppilaille mut sai neki tulla (: siel oli ihmisiä vauvoista vaareihin ja mummoihin tanssimassa Lakesiden Jazz-bändin tahtiin. Minä ja Corey sekä sen perhe oltiin siellä, ja Yeroc oli bändissä soittaas. Opittiin sitte uus tanssikin, siel oli ammattilaistanssijat mukana/opettamassa ja kaikki osallistujat sai oppia swingin alkeet (: heh se oli hauskaa, pyörähdeltiin Coreyn kanssa useemman kerran (:

Torstaina alkoikin 4 päivän viikonloppu! Ei koulua perjantaina eikä maanantaina.
No, perjantaina vaikkei olisikaan ollut opettajilla jotain kokousta, niin ei ois ollu koulua, koska satoi LUNTA, jo toisen kerran tänä talvena! Tää ei siis oo tavallista ollenkaa täällä, mutta tää talvi on ollu kylmempi kuin moneen kymmeneen vuoteen, kuulemma (nojoo... ei tää Suomeen verrattuna mikään kylmä silti oo :D)

Mutta toi vatun lumi pilas koko perjantain suunnitelmat. Meillä ois pitäny olla tanssiesitys Northlake Mallilla eli tos meitä lähinnä olevalla ostarilla. MUTTA sitten lumi tuli ja esitys jäätyi. Eiku siis.... peruuntui.
Sitte toiseksi; mulla ja Coreylla oli aivan mahtava suunnitelma perjantai-illaksi, nimittäin mennä Momin ja Dadin kanssa Westin Peachtree Plaza Hotellin kattohuoneistoon! Se on semmonen että se koko baari/ravintola pyörii ympäri (vähän niinku Näsinneula mut on isompi ja pyörii) ja sieltä ois nähny koko kaupungin. Siel oltas istuttu pöydäs kahestaan... Mut kiitos lumen, istuttii sit kotona.

Lauantaina ei oikee tehty mitään... Paitsi et olinpas Coreyn luona, yaay <3

Sunnuntaina (Ystävänpäivä!) lähdin sitte pitkästä aikaa kirkkoon, mut nyt Coreyn perheen kanssa niitten kirkkoon. Se oli todella täysin erilaista kuin mitä tää kirkko on, missä mun perhe käy. Musiikki ei ollu urkuja; oli orkesteri. Musiikki oli myös kovaäänisempää kuin leffateatterissa mun mielestä. Pappi ja kaikki jotka siel edessä puhui ja lauloi, HUUSIVAT Jumalan sanaa ja sanelivat rukouksensa suoraan niitten päästä, ei mitään Isä Meidän -rukouksia tai Uskontunnustuksia, ei mitään rutiininomaista. Ihmiset taputtivat ja nousivat seisomaan aina kun tykkäsivät jostain mitä esiintyjä puhui tai esitti alttarilla. Siellä oli myös tanssijoita ja muita esiintyjiä, ja itse kirkko oli aivan valtavan iso. Siellä oli ehkä 2000 ihmistä, suurin osa tummaihoisia, koska se oli niin kutsuttu "black church". Mutta oli siellä muutamia vaaleeihosiakin mun lisäksi (: En tuntenu mitenkää ulkopuoliseks itteeni, ihmiset ympärilläkin oli tosi huomaavaisia ja vastaanottavia kun sai tietää että olin ekaa kertaa siel kirkossa.

Mut tosiaan, tää kirkko oli todellakin erilainen ja HAUSKA, nauroin paljo (: todella Jumalalle omistautunut kirkko.

Sitten kirkonjälkeinen ohjelma eli varsinainen ystävänpäivä! Eli varsinaisest mun ystävänpäiväyllätykseen ois kuulunu toi että mennään sinne hotellin kattokerrokseen viettää iltaa, mutta varsinaiseen Valentine's Dayna mentiin syömään ravintolaan nimeltä Applebee's Coreyn kanssa. Sen jälkeen leffaan kattomaan - no mitäs muutakaan - leffa nimeltä Valentine's Day, siel Suomes se "Ystävänpäivä" :D
Se oli loistava leffa, nauraa sai x)

Joo mut mul on kauheest kiireitä nyt, gotta go, bye people <3

2 kommenttia:

  1. Oi voi, toivottavasti pääset joskus sinne kattohuoneistoon :D Mahtavalta kuulostaa. Hurjaa et satuit sinne juuri tänä vuonna kun on ennätyskylmä talvi :) Tällä Suomessakin on ollu ajoittain aikas kylmät oltavat. Kiva et pidit elokuvasta :D tekis mieli käydä se joskus itekin kattomassa.

    hyperhikke ^^

    VastaaPoista
  2. ui ku kuulostaa huikeen hinolta se luokkasormus!! Kuva kiitos ;D
    Itteeni kans kiinnostais hirveesti käydä just tollasis kirkon menoissa ku olit Coreyn ja sen porukoitten kaa. Ei meitin kirkonmenois vikaa oo (hupi pitää vaa itte repii hetkittäin jostaa ;)) ois kiva jotaa erillaista meitin kankeeseen versioon lisätä vaik sielt suunnalta just.

    VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: