20.3.2010

ILY AYA !!!

Alotetaas viime sunnuntaista. Oli mun ja Coreyn päivä, koska silloin tuli 3 kk täyteen (: Mentiin shoppailemaan Northlakeen, ostettiin vähän uusia vaatteita ja kenkiä ja kuhan hengailtiin. Sitten mentiin meksikolaiseen ravintolaan, Monterrey'hyn syömään, namm^^. Ja maanantaina kaikki uudet vaatteet päälle kouluun, näytettiin tosi tuoreilta. Näh, "fresh" kuulostaa paremmalta.

Maanantaina... olin väsyny. Tavalliin koulupäivä. Mun lukkari menee näin:
1st period - Visual Arts / Ms. Deavers
2nd period - Spanish I / Mr. Spee
3rd period - Beginning Guitar / Mr. Volz
4th period - Interior Design / Ms. Wood
5th period - American Literature / Ms. Ricks
6th period - Drawing / Ms. Staggs
7th period - U.S. History / Mr. Fitch

Päivästä toiseen, sama lukkari koko vuoden... Vähän kaipais vaihtelua, niinku Suomes oon tottunu. Mut mulla on onneks kivat tunnit (suurimmaks osaks) joten kyl toi menee ihan hyvin (: ja ne IHMISET siel tunneil ^^ awws love them. Ihanat ystäväni.
Samoin kuin African Dancessa - ILY AYA! (=i love you Aya - Aya on meidän african dance tiimin nimi. Lausutaan "aija", ei "aa yy aa")

Tällä viikolla ollaan ahkerasti tanssittu sente-koreografian eteen, sillä Talent show on ens viikon lauantaina. Sente on vaikeeta, mut alan jo hahmottaa miten se tehään. Toivottavasti pääsen tanssimaan siihen Talent show'hun, nimittäin kaikki meiän tiimin jäsenet ei pääse esiintymään, koska me todellakin tarvittais se pääpalkinto (rahaa). Parhaat pääsee mukaan. Mut sitten Talent show'n jälkeisissä esityksissä kaikki pääsee tanssimaan senteä jokatapauksessa (:

Nytkin tän viikon lauantaina olin taas siellä isommalla African Dance -tunnilla, kutsun sitä nimellä "Uhuru -class" koska tämä Uhuru yhdistys järjestää nää tanssitunnit, jotka on joka lauantai, sinne saa mennä milloin vain, ja maksaa vain yhden dollarin se koko 2 tuntia.
Jälleen kerran siellä oli yli 100 ihmistä tanssimassa sellasen 20 rummuttajan soiton tahtiin. Se on vaan niin upeeta. Ja Corey oli rummuttamassa (:

Oon rakastunu afrikkalaisiin tansseihin. Lamba/jalidon, funga, koo koo, walosadon, sente; hitto, tuun kaipaamaan näitä kun tuun Suomeen. Äääää! Sit ku tuun Amerikkaan vierailemaan tai muuten, ihan mitä vaan, niin mun on pakko mennä tervehtimää sinne sitten ja tanssia (: Eikä, onks mun pakko jättää tää tanssi tänne kans... Ku ei Suomessa oo mitään afrikkalaisia tansseja tarjolla, ainakaa missää Kausalan lähistöl varmastikaan :( Yhyy.

Ainiin! Torstai-iltana oli koululla International Night. Tarkoitus oli siis esitellä mahdollisimman monia eri kulttuureja koulun ruokalassa. Pöydät oli täynnä infotauluja ja ruokia eri maista. Ja ruokala oli täydempää täynnä ihmisiä!!! Herrajestas, siel siis oikeesti joutu tungoksen keskelle. Joo kyllä, aattelin että voisin viedä Suomen sinne eri kulttuurien joukkoon, mutta en voinut, koska mun piti olla esiintymässä kahdessa afrikkalaises tanssissa, eli lamba ja koo koo. Siel oli myös irlantilaisia, korealaisia, espanjalaisia ja jonkun muunmaalaisia tanssiesityksiä, sekä muoti show, missä esiteltiin eri maiden perinnevaatteita.

Ruokala oli niiiiiiin täynnä... Se tapahtuma ois pitäny pitää salissa, koska tila oli liian pieni, ja siellä oli kuuma kuin saunassa!
Mut oli siel tosi hauskaa nähä kavereita ja kaikkee.. Mom sekä Coreyn vanhemmat olivat kanssa siellä, jee sain paljo hyvää palautetta tanssista. Tai no, koko Aya sai!!! Ihmiset taputti ja hurras niin kovaa ettei rumpuja meinannu kuulua :D Ayalla on hyvä maine koko Georgiassa ja jopa sen ulkopuolella. On nimittäin esityskutsuja tullut Georgian ulkopuoleltakin (:

Mr. Golden filmasi ne tanssit, joten saan sitten todella näytettyy teille suomalaisillekin sitten, minkälaista tanssia mä täällä teen (: Teil ei oo varmaan aavistustakaan... Ja mun pitäis saada kuvaa siitä Uhuru -tunnista kans, jos vaan saan luvan. Se on vaan niin upeeta! Rakastan tanssimista.

Sitä tää viikko suunilleen olikin. Ei täs muuta..

Paitsi että! Prom lähestyy. Huomenna sunnuntaina minä, Mom, Corey, Mrs. Golden ja Yeroc, mennään kattelemaan smokkeja ja pukuja. Oon löytänyt jo netistä yhen aivan ihanan puvun, ja haluun sen!! Tässä kuva:


Saatan teettää sen, eikä hintaakaan ole ees paljoa (: Mom sanoi ainakin että "Oh my GOD it's GORGEOUS!" ja että mun kannattais teettää se, jos en huomenna löydä ostarilta sopivaa pukua. Menis hyvin mun punasten hiuksien kans myös! :D Miltä näyttää, kommentteja?
Noniin, lopetellaan tältä erää. Moimoi, I love y'all!

7 kommenttia:

 1. Ai kuin saunassa ^^ :D Oliskohan se silti parempi kuin meidän iglu-ruokala? Enpäs tiiä... No, viime päivinä siellä on tarennut ihan kivasti.

  Täällä on edelleen ihan liikaa lunta. Sais sulaa kaikki jo pois. Uutena riemunaiheena loskakelit, piti niidenkin tähän osua...

  Vau toi puku on IHANA!!!! Ja värikin olis juuri sopiva sulle :) Olis upeaa jos pääsisit siihen Talent-kilpailuun ^^ Pidetään peukut pystyssä!

  hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 2. Kuvan puku on upea ja taitaapa olla vielä sun lempiväriä. Teetettynä saisi täydellisesti sopivan. Niin, tällä hetkellä vois kuvitella sen tanssin alkuasukastanssiksi, tuskin malttaa odottaa kuvattua filmiä, saa nähdä onko jotain ihan muuta. Afrikkalainen tanssi on kuule kovaa kyytiä tulossa suomalaiseen harrastukseen. Itse asiassa se on täällä jo nyt.
  kotiväki

  VastaaPoista
 3. OOOOOOO puku! Ihan täydellisesti sopis sulle toi!

  Mmmmmmmm korealaista tanssia. Oliko semmosta perinteistä vai poppia? XD Toki ihan pakko tietää.

  VastaaPoista
 4. Kati, perinteistä (: sellaset puvut missä oli isot, liehuvat hihat ja niitä pyöritteli hienosti ympäriinsä.

  VastaaPoista
 5. Awwww toi puku on niin ihana :D:D Ja mätsäävä smokki Coreylle tietenki ;DDD

  Ai että kun täälläkin olis Prom :/

  Onko suomalaista saunaa ikävä :DDD Hyvä että olet saanut koulussa saunankorviketta ;D

  VastaaPoista
 6. Upea puku ja varmasti täydellinen sun päällä!

  VastaaPoista
 7. Sähän tuot sen afrikkalaisen tanssin Kausalaan ;) Rupeat meille kankeille suomalaisille ohjaajaksi. Mä ainakin osallistun:)

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: