14.1.2010

Pusutauti jeeee.

Huhhuh, kauheeta aikaa oon eläny tääl muutaman päivää, valitettavasti.

Tässä yli kuukauden ajan oon saanu kaikkia ihme oireita, kaikki eri aikaan. Heikotusta ja huimausta on ollut kyllä vähän väliä, aina Thanksgivingistä asti. Sitten kurkkukipua, lihaskipua, päänsärkyä, yms yms... Ja joinain päivinä taas on tuntunut täysin terveeltä.

Kaksi päivää sitte, keskiviikkona, olin pois koulusta, koska heikotti taas niin paljon. Mom vei mut lääkäriin päivällä, koska se sairaanhoitajana epäili että mulla ois yks tietty virus, kun nää oireet on kestäny jo niin kauan. No, mullahan todettiin sitten mononukleoosi, "mono", eli "pusutauti"...

Myöhemmin ke-iltapäivänä vatsaan alko koskea, ihan ku mun sisuskalut ois sidottu rusetille. Paheni vaan iltaa myöten, ja illal klo 10 aikaan Mom joutui viemään mut to emergency room, ensiapupoliklinikalle... Siellä ne sit anto kipulääkettä, kun oli sanonu et mulla on monon lisäksi joku vatsatautivirus... JEE. Kotiin päästiin yöllä 2 aikaan.

Torstaina en tietenkää ollu myöskää koulussa. Paha olo jatkuu vieläkin, mut kyl alkaa taas toistaseks helpottaa. Mut tää lähtee varmaan muutaman viikon tai kuukauden kuluttua... pitää välttää kontakiturheilua sekä rasittavaa liikuntaa, joten African dance saa jäädä vähäks aikaa. Corey kävi tänään kattomassa mua ja piristämässä, onnistui (: <3 ei vaan voi kauheest huulille koskee :(

En oo varma miten sain pusutaudin, en oo varma sainko Coreylta, koska sillä ei oo ikinä ollu sitä. Varmaan jos oon jonkun kaverin vesipullosta vahingos juonut tai jotain, en tiiä, eikä väliä..
Kiva, kun 95% kaikista ihmisistä on immuuneja "monolle". Mul on kyl maailman paras tuuri!!

Mut joo, koetan täs parantua. En mee perjantainakaa kouluun, sit onkin kolmen päivän viikonloppu, kun maanantaina ei oo koulua jonkun pyhäpäivän takia.

4 kommenttia:

 1. Voii honey~
  Noh kyl täytyy sanoo et aikast paska tuuri sulla ;D Mut yritä parannella ittes mahd. pian :) <33

  VastaaPoista
 2. Se immuuni tarkoittaa vissiin sitä, että suurin osa ihmisistä on sairastanut sen jo lapsuudessa ja jotkut jopa huomaamattaan ja siten saaneet vasta-aineet siihen. Lähes kaikki sairastavat sen jossain vaiheessa, luin jostain. Parantele kaikessa rauhassa itseäsi, sillä siinäkin on jälkitautien vaara.
  äiti

  VastaaPoista
 3. Niin, älä ota turhia riskejä :) parantele itses rauhassa kuntoon. Kiva, et voit jo hieman paremmin.

  t.hyperhikke^^

  VastaaPoista
 4. love you baby and i will see in sunday

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: