25.1.2010

Lookin' like a fool with your pants on the ground

Okei, hitto ku on menny taas kauan aikaa ku viimeks kirjottanu, jopa viikko, muttaku ei yksinkertasest riitä AIKA!! On ollu taas menoa joka suuntaan. Aivan, viimeks kirjotin Luther Kingin päivänä. Okei... Varautukaa erittäin pitkään tekstiin!

Tiistaina oli siis koulua, näin kavereita pitkäst aikaa viikon poissaolon jälkeen. Oon vieläki tosi väsyny aina koulupäivän jälkee, sillee uupunu, ton "monon" takia. Viimeki viikolla nukuin päiväunet sohval aina koulun jälkee ku ei jaksanu. Mut sit oli noita make-up -tehtäviä eli korvaavia tehtäviä joitain aineita varten, kun olin poissa. Opettajat antaa erillisiä tehtäviä tehtäväks jos on pois koulusta. Joten niitä sit piti tehä... Kiitos Coreylle avusta hissantehtävistä :D

Keskiviikkona oli African Dance.. En tanssinu, opettajan käskystä, vaan istuin vain vieressä katsomassa mitä muutoksia ne oli tehny koreografiaan.

Torstaina nähtiin kuuluisuus!! Lakesideen tuli esiintymään vuoden 2008 American Idol-tähti Jason Castro. Ite en ikinä siis ollu kuullukaan koko tyypistä, mut yllätykseks se esitti pari biisiä jotka mäkin tunnistin radiosta ja yhestä leffasta.
Jason Castro - Hallelujah <-- ihan kaunis laulu (:

Sitte toinen asia American Idolista. Tässä kun Atlantassa oli esikarsinnat, ja telkkarista nähtiin se kun meiän perhe seuraa Idolsia. Sinnehän päästettii sitte sellanen 62-vuotias papparainen loistavalla asenteella sisään koelaulamaan. Teidän on pakko katsoa se ite, kato nyt ennen ku luet eteenpäin: General Larry Platt - Pants On The Ground .
Selitystä, miksi hän laulaa housuista maassa. Tääl on nuorisomuodissa se, että pojat pitää housujaan puolessavälissä ahteriaan, sillee et kalsarit paistaa. Ilmiötä kutsutaan nimellä "sagging". Vähän aikaa sitte tää muoti oli lökärifarkkujen kanssa menevä, nyt tuon New Boyz:ien "You're Jerk" -videon jälkeen pojat pitää yllään "skinny jeans:eja" eli löysähköjä pillifarkkuja, ja vielä pitää housujen vyötäröä alhaalla. Jotkut osaa laittaa sen näyttää tyylikkäält, jotkut ei :D

Vanhemmat henkilöt ei oikein suosi tota saggingiä, ja siks tää vaari meni laulamaan kaikkien vaarien, mummojen ja vanhempien mielipiteiden puolesta. Mutta joo, toi "Pants On The Ground" on nyt hitti ja Larry Platt rikas ja kuuluisa, ihmiset laulaa sen biisiä huvikseen. Ja tässä taas niin hyvä esimerkki kahesta asiasta:
1) ihmiset voi tulla kuuluisiks vaikka ei oo lahjakkuutta siinä asiassa ollenkaan,
2) Amerikassa kuka tahansa voi rikastua.


Noni, se siitä. Viikonloppuna ööh, perjantaina Corey oli meillä viettääs perjantai-iltaa, kattelees leffoi ja vaan rentoutumas, kouluviikko oli jollai taval rankka... vaikka vaa neljä päivää koulua mut silti. Lauantai oli pitkälti vaan loikoilupäivä, paitsi illalla mentiin kattoo Drew'n koripallopeliä ja syömään Monterreyyn, ihanaan, meiän vakio meksikolaiseen ravintolaan (: Corey oli mukana, samoin syömässä oli kolme muuta perhettä meiän kanssa. Saatiin Coreyn kanssa oma yksityinen pöytä toisillemme, jeeee <3

Sunnuntaina oli Anna Paigen ensimmäinen cheerleader kilpailu! Sehän on siis kilpailevassa cheerleader-tiimissä. Anna, Mom ja Dad menivät aikaisemmin päivällä jo sinne stadionille missä kisat pidettiin, jossain puolen tunnin päässä meiltä. Minä, Corey, Grammy ja Pa mentiin sinne "Marta"lla. Marta tarkoittaa siis juna- ja bussiliikennettä. Kutsuisin sitä junaa pikemminkin metroksi, mut nää väitti että ne on eri asioita, ja niihän ne onkin, mut se oli kyl metro mulle... Nimittäin suomalaiset vr-junat, niis on kaikki ne pehmustetut penkit ja tarjoiluvaunu ja läppäriä varten pistoke yms.. Nää ei oo kuullukaan semmosest junasta tääl Amerikassa. Huoh... (:

Okei, mikähän muhun on tullu. Kaikki varmaan tietää että inhoan lakritsia ja salmiakkia. No, nyt inhoan enää vaan salmiakkia. Sieltä Suomesta mulle lähetettiin lakritsipussi tos jouluna, en tiiä minkä takia, koska luulin et kaikki tietää etten pidä siitä. Mut sit ku tos yks päivä harmittelin et "hitto ku ei oo mitää hyvää.." sit näin ton avaamattoman lakritsipussin tos pöydänkulmalla ja aattelin et ku ei kukaan muu sitä tääl syö, nii koetetaan. Ja totuin sen makuun, ja nyt sit tykkään lakritsista (:
Salmiakki ei kyl viel mee alas ei millään.

Mul ois viel paljo muutaki kirjotettavaa, kuten noit tapoja ja arkipäiväsiä juttuja mitä oon kirjotellu muistiin, koska haluun esitellä ne tääl. Mut nyt jo tässä on jo aika paljon tekstiä, joten taidan jättää ne vaikka huomista varten (:

Ainiin. Ne jotka ei tiedä, niin Corey on DJ. Sillä on ensimmäin oikee dj-keikka TÄNÄÄN, maanantaina illalla yhellä clubilla Atlantan keskustassa !!! Se soittaa musiikkia siellä 4 tuntia, yömyöhään saakka. Jee (: Corey tekee uskomatonta musiikkia, oikeesti. Mulla on sitä iPodissa jo jonkin verran. Laji on tanssimusiikki, tekno, hiphop ja räppi.
Corey, you are awesome musician, you're gonna make their night there!! Good luck Lovey, I love you. <3

5 kommenttia:

 1. Kiva et pääset taas pikkuhiljaa arkirytmiin :) Ihanan monivärinen teksti. Täällä on nyt kunnon paukkupakkaset :D

  t.hyperhikke ^^

  VastaaPoista
 2. General Larry Platt - Pants On The Ground
  :D ei vittu toi oli mahtava :DDD hajoilin vaa ku katoin :D

  VastaaPoista
 3. Mää lähetän sulle sit salmiakkii ni jemmaat ne sillee et ku ei oo mitää hyvää ni sit totut syömää niitäki ;D
  Ja muute iha mahtava toi 'pants on the ground'! Ja simonsin ilme on iha sika hyvä ku se sanoo ikänsä xD

  VastaaPoista
 4. niinhän se kai kääntyy :P on muuten hyvä toi biisi!

  VastaaPoista

Ois kiva tietää kuka olet, laitathan nimesi komman loppuun (: